Afgelopen zaterdag is er na lange tijd weer bewogen door de jeugd van Kalinko. Het was koud op het sportpark aan de Laan van Poot, maar zeker 150 jeugdleden hebben afgelopen zaterdag bewogen en elkaar weer gezien!

Allereerst waren de CMV-niveau 2/3 aan de beurt. Jaap-Jan stond alle CMV’ers op te wachten bij het hek om hen vervolgens naar de juiste kunstgrasvelden te begeleiden. Op de kunstgrasvelden, waar normaal gesproken door handbalvereniging Hellas wordt gehandbald, begonnen om 09:00 uur niveau 2/3 onder leiding van onder andere trainster Yvonne. Een uur later nam trainster Kim niveau 4/5 op sleeptouw met allerlei spelletjes waar veel bewogen werd. Een uur sporten was zeker genoeg want hoe warm je je ook kleedde en hoe veel je ook bewoog, het bleef fris! Gelukkig konden de CMV’ers hun teamgenoten weer even zien.

 In het begin van de middag stond er onder leiding van Andre en Ans een bootcamp op het programma. Allereerst was de N6 en Meisjes/Jongens C aan de beurt waar wel 70 personen aanwezig waren. Met deze grote groep hebben wij in 10 verschillende onderdelen weer bewogen waaronder speedladders, smashgoal en ren je rot! Als eindspel werd er een overloopspel gedaan waaraan iedereen tegelijk meedeed. De jongens/meisjes A en B groep was als laatste aan de beurt. De 40 jeugdleden uit die groep hebben hard gesport om warm te blijven. Deze groep was erg gemotiveerd en fanatiek tijdens de verschillende spelen die zij deden.

Aanstaande zaterdag 6 februari staan er weer jeugdactiviteiten op het programma op dezelfde locatie. Alle jeugdleden die afgelopen week aanwezig waren verwachten wij dan weer. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven en wel willen komen? Schrijf je dan in via deze link.

 Wij hopen aanstaande zaterdag, mits het weer het toestaat, weer ‘iets’ met het volleybalspel te doen. Lukt dit niet, worden er weer andere activiteiten georganiseerd zoals afgelopen week.