Door de lockdown waar we sinds afgelopen najaar met z’n allen in zitten, hebben we helaas maar korte tijd kunnen genieten van het volleybalseizoen 2020-2021. 

Wanneer we weer samen in de zaal mogen volleyballen, weten we niet. Maar als dat moment weer komt, ergens in dit voorjaar, dan willen we daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom heeft het bestuur besloten het seizoen te verlengen tot en met 11 juli 2021.

De Jeugd TC en de Senioren TC (inclusief recreantenteams) zullen die extra weken optimaal proberen te gebruiken ter voorbereiding op het seizoen 2021-2022. Zo is de Jeugd TC van plan onder meer (mix) groepstrainingen aan te bieden. De CMV-kinderen zullen lekker blijven oefenen met volleybal en vooral veel plezier maken.

Voor nu is nog veel onzeker over wat wanneer weer kan, maar met de verlenging van het seizoen hoopt het bestuur straks weer zoveel mogelijk ruimte te kunnen bieden voor het samen volleyballen in de zaal. Natuurlijk afhankelijk van en binnen de dan geldende coronarichtlijnen en -maatregelen.