Beachvolleyballen bij Kalinko

In samenwerking tussen Beachlife, Never-Out en Kalinko ligt er deze zomer een prachtig beach-volleybal aanbod voor iedereen: van beginner tot eredivisie-spelers. Onder verantwoordelijkheid van een top-beachvolleybal trainersstaf onder leiding van Dirk Boehlé (voormalig Nederlands kampioen) wordt de kwaliteit van trainers en trainingen gegarandeerd. 

Beachvolleybal op Houtrust Beach

Waarschijnlijk wordt er mei dit jaar verlichting geplaatst, waardoor er dit jaar tot laat kan worden doorgespeeld op de 6 velden van Houtrustbeach. De locatie is tegenover sporthal Houtrust, uit de wind, met (gratis) gebruik WC, douche, kleedkamers en de gezellig kantine van Never Out Tennis. Bij slecht weer worden de trainingen verplaatst naar de binnenlocatie van Lindobeach.

… voor senioren

Alle senioren op alle niveaus kunnen op Houtrustbeach elke doordeweekse dag training krijgen. De kosten zijn slechts €135 per persoon voor Kalinko-leden (anderen: €150), voor 14 trainingen van anderhalf uur van half mei t/m augustus. Trainingsgroepen worden samengesteld op niveau. Natuurlijk kan je ook zelf een trainingsgroep samenstellen van minimaal 8 spelers. Trainingstijd en trainer worden dan met jullie afgestemd.
Kalinko-teams die zich voor 15 maart opgeven kunnen zelf een trainingsavond bepalen.

… voor 12 – 18 jaar

Voor Kalinko-jeugdleden van 12 – 18 jaar worden op de woensdag van 18:00 – 19:30 jeugdtrainingen gegeven (bij grote belangstelling wordt dit uitgebreid naar andere avonden).
Kosten zijn € 120 per persoon voor 14 trainingen van 1,5 uur (anderen: €135).

Daarnaast mag de jeugd die zich heeft ingeschreven gratis gebruik maken van vrije beachvelden overdag op doordeweekse dagen. Zelf een bal meenemen en lekker gaan volleyballen op Houtrustbeach in de vakantie! Introducees betalen €5,= per uur. Altijd melden aan de bar van het tennispark bij aankomst.

… voor 6 – 11 jaar

Op de reguliere trainingstijden van de CMV wordt ook komend seizoen volleybal op Houtrustbeach aangeboden voor alle Kalinko-leden t/m 11 jaar. Het hele zomerseizoen lekker trainen op het zand!

Zaterdag              09:30 - 10:30       Niveau 1, 2 en 3
Zaterdag              10:30 - 11:30    Niveau 4, 5 en 6
Woensdag          17:00 - 18:00    Niveau 4, 5 en 6

De kosten per kind zijn slecht €40 voor één keer trainen en €75 voor twee keer trainen per week.

… aanmelden

Jeugdleden kunnen zich aanmelden via http://www.lindobeach.nl/beach-life-jeugdtrainingen
Senioren via www.lindobeach.nl/beach-life-buitentrainingen.
Wil jij of jullie vaker trainen? Geef het aan ons door via info@lindobeach.nl dan komen we met een passend aanbod voor jou of je team. 

Zelf als team lekker beachvolleyballen? Dat kan ook op Houtrustbeach voor € 20,= per uur. Via de website www.lindobeach.nl  kan je een veld reserveren.

Beachvolleybal op het strand

Wil je (daarnaast ook) op het strand beachvolleyballen of trainen? Dat kan natuurlijk ook. Elke dag staan er 4 professionele velden bij beachclub Hartbeach in Scheveningen. Reserveren kan via www.lindobeach.nl.

24 maart: Open dag

Op 24 maart is op Houtrust beach een open dag, om alvast de lente te vieren en het eerste gevoel van de zomer te krijgen. Samen met tennisvereniging Never-Out is er op sportpark Houtrust de hele dat een programma van tennis, beachtennis en beachvolleybal. Hou de website van Beachlife, Never-Out en Kalinko in de gaten voor het volledige programma.

14 april: Beachvolleyballen op Super Zaterdag

Op 14 april is het Super Zaterdag bij Kalinko. Dan spelen (bijna) alle jeugdteams een thuiswedstrijd in Houtrust. De hele dag worden er daarnaast leuke activiteiten georganiseerd voor de Kalinko-teams en alle tegenstanders. De hele dag is ook Houtrust beach open. Na je wedstrijd kan je samen met je team lekker beachvolleyballen.  

Zaterdag 19 mei: Beachlife/Kalinko Open Jeugdbeachvolleybaltoernooi’

DIT TOERNOOI IS GECANCELD

Vanaf medio april kunnen alle jeugdleden zich inschrijven voor het eerste ‘Beachlife/Kalinko Open Jeugdbeachvolleybaltoernooi’. Voor alle jeugd tussen 12 en 18 jaar wordt een prachtig beachvolleybaltoernooi georganiseerd op de 6 beachvelden van Houtrustbeach in drie leeftijdscategorieen: A, B en C jeugd. Alle deelnemers spelen minimaal drie wedstrijden op die dag. Tijdens het toernooi zijn ervaren beachvolleyballers of trainers aanwezig, die je kunnen helpen met de regels en tips en trucs kunnen geven tussen de wedstrijden door. Misschien krijg je de smaak te pakken en ga je vaker een toernooi speken in het Junior Beachcircuit.

Zaterdag 9 juni: Kalinko Open 4 x 4 Beachvolleybaltoernooi

Op zaterdagmiddag 9 juni vindt van 12:30 – 18:30 uur het traditionele Kalinko Open 4 x 4 BeachVolleybaltoernooi plaats. Bedrijventeams, Kalinkoteams, Ouders-teams, Recreantenteams, Ad-hoc teams, …. iedereen kan zich inschrijven voor dit supergezellige toernooi (leeftijd > 15 jaar). Dit jaar organiseren we dit op Houtrustbeach, waar met muziek en de gezellige kantine van Never-out een leuk toernooi gegarandeerd is (ook voor het publiek).

Inschrijven kan via www.kalinko.nlk/beachtoernooi

Zondag 1 juli: Toernooi Eerste divisie Dames 

Op 1 juli wordt op Houtrust Beach een Eerste divisie Dames toernooi georganiseerd

Zaterdag 7 en zondag 8 juli: Junior Beachcircuit

In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van 12 tot 19 jaar beachvolleyballen op zijn of haar eigen niveau. Door het hele land worden toernooien georganiseerd door verenigingen en ander beachvolleybalaanbieders
 
Op 7 en 8 juli wordt het toernooi georganiseerd op Houtrust Beach

Opgeven of meer informatie?

Voor meer informatie of vragen: mail naar Dirk Boelhé via info@beachlife.nl

Opgeven alle trainingen kan via www.lindobeach.nl/beach-life-buitentrainingen

 

zoeken op de site


SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden