Vacatures binnen Kalinko

Voorzitter Marketing en Communicatiecommissie (vacant per 03-04-20)

Per direct: Kalinko op zoek naar een Voorzitter Marketing en Communicatiecommissie (m/v)

De afgelopen jaren is onze volleybalvereniging gegroeid van een bescheiden regionale club naar een grote en ambitieuze vereniging die op nationaal niveau door ledengroei, activiteit en ontwikkeling steeds zichtbaarder wordt, en ook sportief nationaal wil aansluiten.
Hoe Kalinko (intern én extern) over missie, visie en doelen communiceert, wordt daarmee steeds belangrijker voor het behalen, zichtbaar maken en behouden van resultaat.
Heb jij ervaring met Marketing en Communicatie (M&C) en krijg je energie van de gedachte om samen met ons het profiel en de boodschap van Kalinko aan te scherpen en de aantrekkingskracht van onze sport te vergroten? Dan is deze vrijwilligersfunctie echt iets voor jou, en zijn wij naar jou op zoek.

Lees meer...

Secretaris (vacant per 14-03-20)

Per direct: Kalinko op zoek naar een secretaris (m/v) 

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur, Kalinko en sport in Scheveningen? Dan is dit wellicht iets voor jou. 

Vanaf nu tot september word je ingewerkt door onze huidige secretaris Anneke de Jonge. Na de zomer zal je alle taken van Anneke volledig overnemen. 

Lees meer...

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden