Volly Shine Time

Volly Shine Time - Amber Cosman

Hierbij een nieuwe editie van de rubriek ‘Volly Shine Time’, waar onze vrijwilligerscoördinator Remco Kabos (ongeveer) elke week een vrijwilliger (Volly) in ‘the spotlight’ zet. Want jullie weten, zonder vrijwilligers geen vereniging. Geen volleybal. Geen competitie. Die moeten we dus koesteren.

Afgelopen week tipte Jessica en Monique één van onze jonge vrijwilligers om eens even keihard te shinen in deze rubriek. De eer gaat deze week dus naar de trainster van meisjes C2 Amber Cosman!

Amber is dit jaar begonnen met haar studie sportkunde aan de Haagse Hogeschool. Het lijkt erop dat ze van haar hobby haar werk, nou ja, studie heeft gemaakt! Amber zit al 8 jaar bij Kalinko en speelt dit jaar in dames 2. Ze probeert MC2 elke week weer een originele en leuke teamtraining te geven. Naast de training van Amber hebben de meiden namelijk ook nog een techniektraining met alle andere C-speelsters, dus teambuilding heeft de overhand in de ‘reguliere’ training. De meiden van C2 zijn ook Amber’s idolen binnen de vereniging, ze trainen superhard en hebben heel veel plezier in het volleyballen.

Op de vraag wat haar leukste, gekste of genantste moment is dat ze ooit heeft meegemaakt bij  Kalinko, antwoordt Amber: “Waar ik nog steeds met veel plezier aan terug denk is de jeugd interland die Kalinko een aantal jaar geleden heeft georganiseerd. Het was echt een enorme belevenis. Heel Houtrust was vol en de sfeer was super. Ik hoop dat we zoiets nogmaals kunnen organiseren als Kalinko.”

Vorige week stelden Monique en Jessica de volgende ‘volly’ deze vraag: “hoe kunnen we nog meer mensen enthousiast kunnen krijgen om vrijwilligerswerk voor Kalinko te doen?” Amber antwoord hierop het volgende, en ondergetekende staat hier uiteraard volledig achter: “Als ieder Kalinkolid en ouder van een jeugdlid één vrijwilligersactiviteit voor Kalinko doet, dan hebben we meer dan voldoende vrijwilligers. Dus meld je nu aan bij de vrijwilligerscoördinator op mail vc@kalinko.nl.”

Tot slot vindt Amber dat het volgende keer tijd is voor de TC van de recreanten om in deze rubriek te shinen omdat het heel leuk is dat we een actieve groep recreanten hebben volleyballen bij Kalinko! Dus Jan Roelofse en Dick Bouman kunnen één dezer dagen de vragen van de vrijwilligerscoördinator verwachten.