Vrijwilligers gevraagd voor G-Beachvolleybaltoernooi 21 juli.

Om de (beach)volleybalsport voor steeds meer doelgroepen aantrekkelijk te maken, wordt er tijdens het finaleweekend van Volley 2018 op zaterdag 21 juli in de beachhal van de Sportcampus voor de eerste keer in Nederland een G-BEACHVOLLEYBALTOERNOOI georganiseerd door SGK Den Haag, de stichting die zich inzet voor het mogelijk maken van sportbeoefening door mensen met een verstandelijke beperking in samenwerking met Best Buddies, een vrijwilligersorganisatie die ervoor zorgt dat jongeren met een verstandelijke beperking samen met een buddy aan allerlei activiteiten kunnen meedoen.

Voor een goed verloop van dit toernooi zoeken wij ongeveer 10 vrijwilligers die tijdens het toernooi de wedstrijden kunnen leiden, kunnen helpen bij de toernooileiding en/of gastheer/vrouw (aanspreekpunt) bij de velden willen zijn. Het toernooi zal in de middag plaatsvinden tussen 13.00 en 17.00 uur en worden afgesloten met een gezellige prijsuitreiking, inclusief een hapje en een drankje.

Als je interesse hebt, maar misschien nog twijfelt, omdat je niet helemaal of helemaal niet bekend bent met de doelgroep, geen probleem: in aanloop van het toernooi zal nog een infobijeenkomst worden georganiseerd, waarbij de belangrijkste aspecten wat betreft de omgang met mensen met een verstandelijke beperking aan bod zullen komen. Tevens zullen in het kort de belangrijkste spelregels worden uitgelegd, waarbij het motto "meedoen is belangrijker dan winnen!" leidend zal zijn.

Ook als je slechts een deel van de middag beschikbaar bent, ben je natuurlijk van harte welkom en wordt je inzet en enthousiasme gewaardeerd.

Heb je interesse of vragen, meld je dan bij Yvonne Nieuwmans (larsyvon@live.nl).

Namens SGK en Best Buddies en vooral alle deelnemers aan het toernooi willen we je bij voorbaat bedanken voor je bijdrage aan de uitvoering van een waarschijnlijk supergezellig en fantastisch G-Beachvolleybaltoernooi!

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden