Verzorger Dames 1

Ron van Neijhof is de nieuwe verzorger van Dames 1, Hij stelt zichzelf even voor.

Beste lezer,

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 ben ik de sportverzorger van Kalinko Dames 1.

Voor de meesten onder jullie ben ik een nieuw gezicht binnen de vereniging vandaar dit stukje tekst om mijzelf te introduceren

Mijn naam is Ron van Neijhof (in de zomer word ik 60 jaar), getrouwd, heb drie dochters en op moment van schrijven één kleinzoon, maar de tweede is eind mei in aantocht. Mijn dagelijks werk bestaat uit doceren aan de Haagse Hogeschool. Hoofdvak Theoretische Informatica. Ik heb zelf altijd veel aan sport gedaan (voetballen, hardlopen en triatlon) maar op een gegeven moment liet het lijf mij in de steek. Blessureleed L. Omdat ik sportgek ben, heb ik nagedacht hoe toch betrokken te blijven bij de sport. Zelf heb ik tijdens mijn sportcarrière nauwelijks of geen (para)medische begeleiding gehad. Het idee is toen ontstaan om op dat vlak mij te gaan ontwikkelen. Zo is dit langzaam uitgegroeid tot een behoorlijk uit de hand gelopen hobby.

Ooit ben ik begonnen met een opleiding tot sportmasseur. Al snel had ik in de gaten dat alleen dit mij onvoldoende voldoening zou gaan geven. Door her-, bij- en nascholing te volgen (o.a. blessurepreventie, bindweefselmassage, kinesio-taping, herstel- en revalidatietrainer en cupping-therapie) ben ik inmiddels na 16 seizoenen uitgegroeid tot de sportverzorger die ik nu ben. In deze 16 jaar heb ik mij bezig gehouden met voetballen (WIK en de afgelopen 2 seizoenen bij die Haghe), (ballet)dansen, volleyballen (1 jaar dames Visade-Voorburg en 6 jaar dames Nesselande) en handballen (dames Hellas, toen nog eredivisie niveau). Goede paramedische begeleiding wordt in mijn optiek gekenmerkt door de hoofdpijler blessurepreventie. Hiermee kan je als sportverzorger meer dan uit de voeten.

Kalinko dames1 is na twee opeenvolgende kampioenschappen nu in de 2e divisie terecht gekomen. Dit niveau vraagt (veel) meer van speelsters. Zowel fysiek als mentaal. Een andere, nieuwe, aanpak wat betreft paramedische begeleiding is daarom zeker op zijn plaats. De vereniging en de speelsters ondersteunen deze verandering, waarvoor ik hen uiteraard erkentelijk ben. Persoonlijk ben ik er van overtuigd een steentje bij te kunnen dragen aan de ambities van de groep en kijk dan ook uit naar een leuke, gezellige, ambitieuze en sportieve samenwerking met de speelsters, Peter en Christophe en Rogier. Ik heb er zin in!

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden