Terugblik Hoogvliet Sportplaatjes Actie.

Met het laatste plaatjes ruilevenement in de kantine van tennisvereniging Never Out is een officieel einde gekomen aan de Hoogvliet Sportplaatjesactie. 

Nadat Kalinko benaderd werd voor de actie begon een leuk avontuur: Planningen maken, fotograaf benaderen, heel veel foto’s selecteren, afwachten hoeveel teams er zouden komen opdagen,  sponsoren enthousiast maken en niet te vergeten de juiste foto bij de juiste naam zoeken. Best wel wat werk, bijna foutloos,  maar toen de eerste gidsen de teams bereikten was de verrassing des te groter! Een geweldig resultaat in persoonlijke albums van hoge kwaliteit! Veel Kalinko-ers die aanvankelijk afwachtend waren veranderden in verwoede verzamelaars! In bijna alle teams werd druk geruild. Inmiddels zijn er veel complete albums die zo een prachtig aandenken zijn aan de afgelopen competitie. 

Heeft deze Hoogvliet actie voor Kalinko buiten de prachtige albums nog meer opgeleverd?

Héél veel leden hebben andere spelers en speelsters leren kennen, èn Kalinko mocht  advertenties verkopen en die hebben de vereniging een mooi bedrag opgeleverd. Dit geld was zeer welkom want eerder dit seizoen ging onze muziekinstallatie kapot.

Wij zijn Hoogvliet Supermarkten en onze adverteerders: Rijschool Metro, de aannemers- bedrijven  Carlo Olsthoorn en A1 Maatwerk, Zuurmond Sfeermakers en M&O fysiotherapie veel dank verschuldigd en wij hopen van harte dat u deze inmiddels trouwe Kalinko partners in de toekomst ook weet te vinden.

http://www.kalinko.nl/jpgs/olsthoorn-klein.png

 

Mochten er  nog leden zijn die nog wat laatste plaatjes nodig hebben: Tijdens het Beachtoernooi van 9 juni aanstaande bij Houtrust-beach zullen er nog plaatjes sets ter beschikking zijn!

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden