Het was een geweldig seizoen …

Afgelopen zondag was het zover; de afsluiting van het seizoen van Meisjes C3. Een mooi moment om terug te blikken. 2017-2018 was tenslotte een bijzonder seizoen, waarin de meiden samen met hun trainer-coach Kees Roos en de hulptrainers Chloë en Dilan hebben laten zien wat ze waard zijn.

Het begin was wat weifelend, sommigen kwamen uit de CMV, anderen uit de MC4, slechts eentje had al eerder de MC3 meegemaakt. Kees stond bekend als streng, fanatiek, maar wel rechtvaardig. De meiden keken die eerste paar trainingen voorzichtig de kat uit de boom.

Dat veranderde al snel, want van Kees leerde ze dat ze in iedere positie een vaste rol hebben. En dat ze die rol altijd moeten spelen! Dat leidde in de eerste helft tot enkele hilarische momenten en botsingen, maar bovenal tot de titel ‘winterkampioen’ in december. Trotse meiden op de kampioensfoto!

 

In de tweede helft van het seizoen stond de service op het programma. Iedereen serveerde aan het eind van de tweede helft bovenhands; sommigen zelfs een sprongservice. En met een dergelijke service en nog meer aandacht voor blokken en de juiste posities werd MC3 bijna weer kampioen. Inter Rijswijk bleef ze, mede door op een geheel eigen wijze de wissels in te zetten, helaas  voor.

 

Ouders en meiden keken afgelopen zondag, tijdens een BBQ, terug op een fantastisch seizoen. Kees Roos en zijn hulptrainers werden bedankt, de meiden gefeliciteerd en de ouders gefêteerd . Voor het komend seizoen gaan sommige meiden naar de MC1, anderen naar de MC2 of de MC4. Hoe het ook zij, alle lessen van Kees Roos blijven de meiden de rest van hun volleybalcarrière bij.

Suzanne van der Pijll


De foto's zijn van Kees. Meer foto's hier.

 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden