Voorlopige teamindeling dames- en herenteams seizoen 2018-2019

In bijgaande overzichten de voorlopige opstellingen van de dames-, heren- en recreantenteams voor het seizoen 2018-2019. 

De TC’s hebben uiteraard getracht deze opstellingen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op te stellen, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat er foutjes ingeslopen zijn.

Zo is het mogelijk dat je wel in een team staat opgesteld, terwijl je volgend seizoen geen competitie wilt spelen. In dat geval is dat overigens niet altijd aan de TC te wijten, maar heb je je mogelijk nog niet afgemeld bij de ledenadministratie.

Ook spelers en speelsters die wel competitie willen spelen maar niet opgesteld staan in een team dienen in actie te komen. Stuur z.s.m. een e-mail naar 'jouw' TC, met het verzoek alsnog een geschikt plekje voor je te vinden. Een e-mail sturen kan ook als je nog andere vragen hebt over de indeling.

In de overzichten staat, voor zover bekend, ook aangegeven wie de trainers en coaches zullen zijn. De trainingstijden zullen in de loop van deze maand worden toegevoegd. (is nog afhankelijk van de toewijzing van zaalruimte) 
Je ziet ook de concept-poule, waarin jouw team is ingedeeld. Deze indeling kan nog door de Nevobo worden aangepast.

Namens de dames-, heren-. en recreanten-TC wil ik iedereen een hele fijne zomervakantie toewensen. Veel Kalinko-leden komen in de zomer buiten op het zand in actie. Veel plezier en succes gewenst.

Peter Geval
(tcvoorzitter@kalinko.nl)


Heren: klik hier voor de indeling. Vragen: herenTC@kalinko.nl
Dames: klik hier voor de indeling. Vragen: damesTC@kalinko.nl
Recreanten: klik hier voor de indeling. Vragen: recreanten@kalinko.nl

Eerder publiceerden wij de indeling van de jongensteams, de meisjesteams en de N6-teams. Vragen: jeugd@kalinko.nl

De lijstjes worden regelmatig aangepast en aangevuld. Er wordt een permanente link geplaatst op de homepage van de website. Tevens zullen binnenkort de teampagina's weer beschikbaar komen.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden