Vrijdag 29 juni deelnemen aan het VO beachvolleybal toernooi?

Komende vrijdag wordt op de beachvelden bij de Volvo Ocean Race het VO beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Het is een echt Haags toernooi voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

Teams kunnen zich nu nog inschrijven namens hun school, maar je mag ook zelf teams samenstellen (bijv. samen met je Kalinko-teamgenoten). Er wordt 4 tegen 4 gespeeld.

De volgende categorieën zijn er:

  • mixed < 15
  • meisjes 15+
  • jongens 15+


Aanmelden van de teams.

De teams kunnen zich tussen 11.15 en 11.45 aanmelden bij de ontvangstbalie bij de ingang van het Volvo Ocean Race evenemententerrein in Scheveningen. Bij aanmelding worden aan de deelnemers een opblaasbare strandbal en een lunchpakketje uitgereikt.

Kleding.

Er is geen kleedruimte op locatie beschikbaar voor de teams. We raden aan om al in sportkleding naar Scheveningen af te reizen.

Het beachvolleybaltoernooi.

Het beachvolleybal zal worden georganiseerd tussen 12.00 en 16.00 uur. We beschikken in totaal over 8 beach volleybalvelden.

De poule indeling en het wedstrijdschema zal op locatie bekend worden gemaakt.

Side events.

Binnen of aan het eind van het wedstrijdschema zal ruimte worden gemaakt om een bezoekje te brengen aan andere activiteiten die rondom de Volvo Ocean Race plaatsvinden.

Om dat er nog wijzigingen in de side events en het activiteiten programma kunnen plaatsvinden adviseert de  organisatie om hiervoor de volgende website in de gaten te houden:  https://volvooceanracedenhaag.nl

Vrijkaart voor bezoek aan EK beach Volleybal.

Teams die vrijdag 29 juni aan het VO 2018 toernooi deelnemen krijgen per persoon 1 vrijkaartje voor een (doordeweeks) bezoek aan  EK Beach Volleybal wedstrijden.

Aanmelden of vragen via info@lindobeach.nl.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden