Kalinko organiseert 18 juli beachvolleybal demonstraties tijdens het EK-beachvolleybal

Van 16 juli tot en met 22 juli wordt het EK-beachvolleybal georganiseerd. De voorrondes vinden onder meer plaats in Den Haag in het Zuiderpark. Ook alle finales vinden plaats in het Zuiderpark. Daarvoor wordt naast de Sportcampus een EK-beachvolleybal terrein neergezet. 

In het weekend van 19 t/m 22 juli vindt in de Sportcampus het WK-zitvolleybal en het EK-zaalvolleybal voor jongens onder de 18 jaar plaats. Het wordt die week een groot volleybalfeest in het Zuiderpark in Den Haag!

De gezamenlijke volleybalverenigingen van Den Haag en omstreken bieden met elkaar een groot aantal activiteiten aan tijdens het EK-beachvolleybal.
Op woensdag 18 juli organiseert Kalinko dit. Kom gerust kijken, want de toegang tot het volleybalterrein is gratis (voor de wedstrijden op het hoofdveld is wel een toegangskaart nodig).
Extra leuk is dat er ook diverse Nederlandse toppers in actie komen die dag. Om 17:30 uur Sinnema/ Bloem (NED) tegen Eiholzer / Steinemann (SUI) en om 19:30 uur Brouwer / Meeuwsen (NED) tegen Koekelkoren / Van Walle (BEL).

Van 10:00 – 16:00 uur organiseren we voor een aantal BSO’s volleybaltrainingen. Zowel beachvolleybal (op het demo-beachvolleybalveld) als zaalvolleybal (op het multi-volleybalveld) worden dan in blokken van een half uur aangeboden. BSO’s uit Den Haag en omstreken hebben informatie gekregen hoe ze zich hiervoor kunnen inschrijven.  

Van 16:00 -18:00 uur wordt er aan de Kalinko-CMV beachvolleybalgroep een uitgebreid programma aangeboden. Allereerst krijgen ze een rondleiding op het terrein en het hoofdveld. Vervolgens krijgen ze training op zowel het demo-beachveld als op het demo-multivolleybalveld. Waarschijnlijk komt Spike, de mascotte van het EK-beachvolleybal nog even langs. Aan het eind van de training komen enkele internationale beachvolleyballers om handtekeningen uit te delen en mee op de foto te gaan.

De dames-trainingsgroep die op woensdag van Dirk Boehlé training krijgt op Houtrust beach, krijgt op 18 juli training op het terrein van het EK-beachvolleybal in het Zuiderpark. Na het bekijken van de wedstrijd Sinnema/ Bloem (NED) tegen Eiholzer / Steinemann (SUI) geven ze van 18:15 uur tot 19:30 uur een demo-training op het demo-beachveld op het EK-beachvolleybalterrein. Na afloop van de training gaan zij de wedstrijd Brouwer / Meeuwsen (NED) tegen Koekelkoren / Van Walle (BEL) bekijken.

De heren-trainingsgroep die op woensdag van Dirk Boehlé training krijgt op Houtrust beach, krijgt op 18 juli training op het terrein van het EK-beachvolleybal in het Zuiderpark. Na de wedstrijd Brouwer / Meeuwsen (NED) tegen Koekelkoren / Van Walle (BEL) geven ze van 20:15 uur tot 21:45 uur demo-training op het demo-beachveld op het EK-beachvolleybalterrein.
 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden