Op naar het seizoen 2018/2019…

Het seizoen 2017/2018 is nu echt afgerond. Nu de (concept) teamindelingen rond zijn en het (concept) trainingsschema gepubliceerd is, kunnen ook de TC’s en het team dat de zaalhuur regelt gaan genieten van een welverdiende vakantie. 

Nog een klein team van vrijwilligers is bezig met de voorbereidingen op het EK-beachvolleybal in het Zuiderpark in Den Haag in de week van 16 juli. Daar zal Kalinko samen met de andere volleybalverenigingen uit de regio ook goed zichtbaar zijn. Het beachvolleybal op Houtrustbeach en op het strand is daarnaast in volle gang. We gaan ons klaarmaken voor een nieuw en prachtig zaalvolleybalseizoen. De eerste nieuwe inschrijving komen alweer binnen…  

Vrijwilligers bedankt

Via deze weg willen we alle Kalinko-vrijwilligers bedanken voor afgelopen seizoen. Trainers, coaches, wedstrijdsecretariaat, (leden en contributie)administratie, technische commissies (jeugd, dames, heren, recreanten), CMV coördinatie, (regio)scheidsrechters, zaalhuur, zaalindeling, scheidsrechters coördinatoren, materiaal commissie, sponsor commissie, fotograaf, redactie e-surruf, redactie en beheer website, vertrouwenspersonen, vrijwilligers coördinator, fysiotherapeute, kascommissie, feestcommissie en bestuur…en iedereen die ook heeft meegeholpen. Allemaal heer erg bedankt voor jullie inzet!  

Start trainingen

De zaaltrainingen starten op maandag 27 augustus 2018. Enkele teams zullen al eerder met de voorbereidingen starten. Deze teams zullen door de trainers geïnformeerd worden over startdata, tijden en plaats Het is belangrijk dat je i.v.m. de voorbereiding vanaf de eerste training aanwezig bent. Over de start van de techniektrainingen voor de jeugd word je later nog geïnformeerd.

Verenigingsweekend

Het verenigingsweekend vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 september. Noteer deze data alvast in je agenda. Het schema van de oefenwedstrijden tijdens het verenigingsweekend is nog niet bekend, maar zal onder andere via de website gepubliceerd worden. Op 15 september om 12:00 stellen de jeugdteams en de spelers van Dames 1 en Heren 1 zich aan je voor. Om 12:30 uur maken we met zoveel mogelijke Kalinko-ers een groepsfoto in het kader van ‘Wij zijn Kalinko’.

Competitieschema

In het overzicht van de teamindeling staat ook een link naar de website van de Nevobo, waar de concept poule-indeling reeds te vinden is. Binnenkort zal er ook een voorlopig wedstrijdprogramma te vinden zijn. De ervaring leert ons dat dit programma nog behoorlijk omgegooid kan worden. Pas begin september is het programma zo goed als definitief. De wedstrijden zullen naar verwachting in de 3e/4e week van september starten, mogelijk voorafgegaan door een bekerronde.

Nieuwe leden

Wil je misschien lid worden van Kalinko. Meld je dan aan via de website. Weet je al zeker dat je lid wil worden van Kalinko, stuur dan een ingevuld inschrijfformulier naar de ledenadministratie. 
Dit formulier, en andere informatie over het lidmaatschap van Kalinko, is te vinden op onze website. Na de officiële inschrijving ontvang je van de ledenadministratie alle verdere informatie, zoals je rugnummer. Dan kan je ook een wedstrijdshirt kopen bij AJ Sports.

Tot komend seizoen!

Tot zover (voorlopig) de laatste informatie van dit seizoen. Iedereen een hele fijne zomerperiode gewenst en tot in het nieuwe seizoen!


Mario Cosman
(voorzitter)

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden