Wie help ons met het vullen van de laatste trainersplaatsen?

De eerste week zaaltraining zit erop.  Voor CMV en de jeugdteams N-6, C, B en A zijn er best al veel trainersposities ingevuld, maar voor een aantal teams zoeken we echt nog een trainer.

 • CMV niveau 4/5 jongens op de zaterdagochtend van half 11 tot 12 uur, Houtrust. Voor een enthousiaste en gemotiveerde groep jongens zoeken we 1 of 2 hoofdtrainers en twee hulptrainers. De groep bestaat uit ca. 15 kinderen van 9-11 jaar. Voor opstartbegeleiding wordt gezorgd.
   
 • CMV niveau 4/5 meisjes op de zaterdagochtend van half 11 tot 12 uur, Houtrust:  een hoofdtrainer en enkele hulptrainers: Samen met de CMV trainersgroep en zet jij als hoofdtrainer oefeningen op voor een groep van ongeveer 20 kinderen van 9-11 jaar. Voor opstartbegeleiding wordt gezorgd.
   
 • De gezamenlijke training van de teams N6-1 en N6-4, dinsdag van 18.00 tot 19.30 uur, Gaslaan.
  1 veld, met ca 12 kinderen in de leeftijd van 10-11 jaar, die allemaal graag de beste willen zijn.
   
 • Het team MB4 op de maandag van 18.00 tot 20.00 in Houtrust. Een enthousiaste groep van acht meiden, met samen best al veel volleybalervaring.
   
 • MA3, op de dinsdag van 19.30 tot 21.15 uur, Gaslaan:  12 volleybalmeiden, gemotiveerd om dit seizoen echt beter te worden.
   
 • Zeven enthousiaste meiden MA4,  op de dinsdag  van 19:45 tot 21:45,  tot 6 november in Houtrust, en daarna tot april in de Morsestraat.
   
 • Een hoofdtrainer en assistenten Techniektraining niveau B,  woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur, Gaslaan.

Werk, studie, drukke agenda’s, andere hobbies, blessures:  We kennen het allemaal van dichtbij.  Toch doe ik bij deze een dringend beroep op jou:  ouder of senior speler/speelster in een team waarvoor al wel een trainer gevonden is. 

Het tijdsbeslag van training geven hoeft niet groot te zijn, als je met je team een jeugdteam kiest dat zijn training heeft op je eigen trainingsavond, en de taak onderling verdeelt.  Ervaring met training geven is absoluut handig, maar niet onmisbaar:  Als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen, dat je mét enthousiasme en inzet veel van die blinde vlek goedmaakt.  En er zijn zat trainers, die je op weg willen helpen met oefenmateriaal en support.

Meld je aan via Jeugd@Kalinko.nl om een van deze open taken op te pakken. Doe het zelf, met zijn tweeën, of adopteer een jeugdgroep met je hele team.  Het kan niet zo zijn, dat we met zoveel zijn, en taken onverdeeld laten of overlaten aan anderen die al een of meerdere steentjes bijdragen. 


Samen maken we de vereniging.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden