Verkoop loten Grote Clubactie op 15 september van start

Zaterdag 15 september begint de Grote Clubactie weer. De jeugd van Kalinko gaat de loten verkopen. De loten kunnen voor €3,00 per lot worden gekocht. Er zijn prachtige prijzen mee te verdienen. Zo zijn te winnen een hoofdprijs van €100.000, een auto en mooie vakantiereizen.

80% van de opbrengst van de door Kalinko verkochte loten van de Grote Clubactie komt ten goede aan Kalinko. Dit jaar besteden we de opbrengst aan opleidingen en begeleiding van onze trainers. Hierdoor worden de trainers nog beter en de trainingen nog leuker. Daar gaat iedereen profijt van hebben!

We hopen dit jaar het succes van afgelopen jaar te overtreffen. We hebben in 2016 bijna €4.000 en in 2017 €4.250 opgehaald! Op naar de €4.500 in 2018.

Ook dit jaar hebben we weer een leuke actie om de verkoop een groot succes te laten zijn. Alle jeugdleden (A, B, C, D en CMV) en hun trainers krijgen de mogelijkheid om loten te verkopen:

  • Jeugdleden die 15 loten verkopen, krijgen een prachtig Kalinko-inspeelshirt.
  • Als je 30 loten of meer verkoopt krijg je de enige echte Kalinko sweater met capuchon ter waarde van €30.
  • De A, B, C en N6 jeugd kan ook als team meedoen. Als het hele team gemiddeld 20 loten verkoopt, dan krijgt iedereen (!) van het team de enige echte Kalinko sweater ter waarde van €30. Dan kom je als team bij wedstrijden echt goed voor de dag.   
  • Voor de speler of speelster die de meeste loten verkoopt is er daarnaast nog een fantastische prijs: het uitzoeken van prachtige sportschoenen ter waarde van €100!!! Deze prijs is beschikbaar gesteld door onze sponsor AJ-Sports.

De lotenboekjes worden tijdens het verenigingsweekend uitgedeeld. Alleen spelers en teams die aangeven dat ze loten gaan verkopen, krijgen een lotenboekje.

Heb je geen boekje ontvangen of heb je er nog meer nodig, mail dan naar Thea@Kalinko.nl.

Alle lotenverkopers heel veel succes!!!!

Wil je Kalinko steunen dan kan je ook digitaal loten kopen. Dat kan vanaf 15 september ook via de Kalinko-website. Op je bankafschrift staan dan de lotnummers van de loten die je hebt gekocht.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden