Zaterdag 15 september 12:00 uur: De Kalinko verenigingsfoto.

Aanstaande zaterdag 15 september is het zover. Dan maken we de eerste echte Kalinko verenigingsfoto in sporthal Houtrust. Kom jij ook?

Om 12:00 uur presenteren we eerst de spelers van Dames 1 die dit jaar landelijk gaan spelen. Vervolgens gaan we met z’n allen de zaal in om met een professionele fotograaf een enorme groepsfoto te maken van alle aanwezige Kalinko-ers. Extra leuk om zaterdag met je hele team aanwezig te zijn. Alle jeugdspelers, alle senioren, alle recreanten, alle vrijwilligers en alle ouders van jeugdleden zijn van harte welkom. Dit doen we in het kader van ‘Wij zijn Kalinko’.

Natuurlijk krijgt de jeugd daarna de mogelijkheid om handtekeningen te krijgen van de spelers van Dames 1. Zorg dat je een papier en stift (of T-shirt) bij je hebt. Aansluitend speelt Dames 1 hun eerste bekerwedstrijd op landelijk niveau. In de sporthal worden daarnaast nog diverse activiteiten georganiseerd, als onderdeel van het verenigingsweekend. Het verenigingsweekend is van 14 t/m 16 september in Sporthal Houtrust.

Dus wees erbij op zaterdag 15 september om 12:00 uur!

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden