Practice makes....

Na vijf keer trainen was het zaterdag 8 september eindelijk zover: de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe Meisjes C1. Met een nieuw systeem, gezonde wedstrijdspanning, nog wat slaap in de ogen van schoolkamp, en een bak fruit waar je u tegen zegt, kwam het team om 12.00 uur Houtrust beginnen gelopen. 

De tegenstander was niet onbekend, dat was namelijk Kalinko MB2.

MC1 kwam zonder verwachtingen naar Houtrust. Deze wedstrijd was vooral bedoeld om aan elkaar te wennen, het systeem beter te leren en lol te maken. Maar in MC1 zit je niet als je geen ambitie hebt, en dus wilden de dames eigenlijk maar één ding. Winnen van de gemiddeld twee jaar oudere meiden uit MB2. En dat gebeurde!

MC1 speelt een redelijk degelijke eerste wedstrijd, waarin het aan servicedruk, doorzettingsvermogen en werklust niet ontbreekt. Dat er af en toe nog wat mis gaat, mag duidelijk zijn, maar al met al kunnen we dik tevreden zijn met deze eerste oefenpot. Na vier sets staat er een 3-1 overwinning voor MC1 op het bord en loopt iedereen vrolijk het veld af. De eerste test is geslaagd, de potentie is zichtbaar, de leerpunten trouwens ook. Deze eerste wedstrijd geeft ons allen het vertrouwen dat er dit seizoen weer mooie dingen kunnen gebeuren.

Bent u benieuwd naar onze ontwikkelingen? We trappen de competitie af op zaterdag 22 september om 12.30 uur tegen onze vrienden van Limes in onze eigen sporthal Houtrust.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden