Het was ff wennen maar...........

Het was ff wennen maar de meiden van N6-2 en N6-3 gaan er nu helemaal voor, niks geen CMV toernooien meer maar echte wedstrijden!

Het komt ineens allemaal op je af: nieuwe trainers, nieuwe teams, nieuwe trainingstijd (‘s-avonds), bijna elke week een wedstrijd, teamtraining, techniek training, rijrooster, fruitrooster, niet meer spelen op tijd maar 4 sets tot de 25 punten, 2 punten verschil in een set, enz.
Hier moet heel wat voor georganiseerd worden en dit alles lukt alleen maar met welwillende ouders, nou die zijn er !!!!  Teamouders om het e.e.a. te organiseren en coaches om de wedstrijden te begeleiden.

Er wordt nu keihard getraind, teamtraining op de maandagavond onder leiding van Julie & Kees, en woensdag de techniektraining onder leiding van Sven.

Buiten het feit dat het heel gezellig is zijn de eerste resultaten er ook !!!!
N6-2 won haar eerste wedstrijd uit bij Haaglanden met 1-3, setstanden:  25-18, 27-29, 23-25 en 11-25.
N6-3 won haar eerste wedstrijd thuis tegen de nieuwe meiden van Kalinko N6-4 met 4-0, setstanden 25-19, 25-7, 25-17 en 25-16.Annabel, Charlotte, Feline, Fien, Isa, Lotte, Malou, Maria, Marilena, Marlies, Roos en Zahra gaan er een fantastisch seizoen van maken, gezellig maar wel fanatiek.

As. zaterdag 29 september om 12:30 uur spelen de meiden van N6-2 de thriller tegen de Kalinko jongens van N6-1, hoe gaat dit aflopen en wie komt er kijken ?
De meiden van N6-3 spelen, ook om 12:30 uur, hun eerste uit wedstrijd tegen GSC Haaglanden N6-2, we zijn benieuwd.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden