Zaalvolleybalcompetitie….dat moet anders!

Van september t/m april, 22 competitiewedstrijden spelen, in vaste teams, met 4 of 5 sets, een scheidsrechter, een teller en maximaal 6 invallers…dat kan toch makkelijker, anders en beter?

De volleybalsport moet mee met maatschappelijke ontwikkeling als individualisering en flexibilisering. Een diverser zaalvolleybalaanbod en eenvoudigere regelementen zijn nodig om de sport aantrekkelijk te houden.

Hoe kan de volleybalcompetitie anders, flexibeler en beter? Zijn de reglementen en spelregels (denk aan wisselbeleid, nethoogte, kleinere poules, wedstrijden door de week) dusdanig aan te passen dat we het spel nog leuker kunnen maken?

We organiseren op 22 oktober voor Kalinko (spelers, trainers, verenigingsleden en ouders van jeugdleden) een brainstorm over de volleybalcompetitie, de reglementen en de spelregels. De uitkomst van de avond wordt op 5 november meegenomen in de landelijke Nevobo-bijeenkomst over dit onderwerp.

Denk en praat mee op maandagavond 22 oktober, van 20:00 – 22:00 uur.

Heb je ideeën? Wil je meedenken? Meld je aan via voorzitter@kalinko.nl.

De locatie bepalen we op basis van het aantal aanmeldingen. Per mail worden geïnteresseerden hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Kan je de 22e niet aanwezig zijn, maar heb je wel ideeën, geef die dan door via voorzitter@kalinko.nl. We nemen jouw ideeën dan graag mee in de brainstorm.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden