Heren 1 verlies van VV Switch in vijfsetter

Zaterdag 6 oktober ontvingen de heren van Kalinko de tweede op de ranglijst de heren uit Utrecht VV Switch. Ook Hidde Snuverink, de CMV'er van de week, was aanwezig en hij mocht de eerste servicebal spelen.

Het was voor beide teams een zware en spanende wedstrijd, waarbij aan de Kalinko kant veel gevochten werd voor de punten. De eerste set werd gewonnen door Switch met 20-25, de tweede set ging met dezelfde cijfers naar Kalinko.
Ook de derde set was voor de mannen uit Scheveningen (25-22).
Daarna ging het bij Kalinko wat moeizamer, hoewel er zeker kansen waren om de wedstrijd in de vierde set met 3-1 te beslissen  De heren van Switch weigerden echter hieraan mee te werken en dwongen, mede dankzij fouten aan Kalinkozijde, een vijfde set af.

In deze laatste set sloeg de vermoeidheid bij de Kalinko-mannen echt toe en omdat er weinig wisselmogelijkheden waren moesten zijnde vijfde set met duidelijke cijfers aan Switch laten (5-15) De vermoeidheid was dan duidelijk voor de Kalinko mannen, en met weinig wisselmogelijkheid was het opgegeven en de wedstrijd ging met 2-3 verloren.

Volgende week weer nieuwe kansen in de uitwedstrijd tegen de tweede herenteam van Gemini-Kangoeroes om 15:30. Kom jij ook kijken?


#wijzijnkalinko

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden