Steun Kalinko via de Grote Club Actie

De Grote Clubactie is weer aan de gang. De loten kunnen voor €3,00 per lot worden gekocht bij de jeugd van Kalinko of digitaal via deze pagina. 80% van de opbrengst van de door Kalinko verkochte loten van de Grote Clubactie komt ten goede aan Kalinko. Dit jaar besteden we de opbrengst aan opleidingen en begeleiding van onze trainers. Hierdoor worden de trainers nog beter en de trainingen nog leuker. Daar gaat iedereen profijt van hebben!

Er zijn prachtige prijzen mee te verdienen. Zo is de hoofdprijs €100.000, en zijn er ook te winnen een auto en mooie vakantiereizen. We hopen dit jaar het succes van afgelopen jaar te overtreffen. We hebben in 2016 bijna €4.000 en in 2017 €4.250 opgehaald! Op naar de €4.500 in 2018.

Ook dit jaar hebben we weer een leuke actie om de verkoop een groot succes te laten zijn. Alle jeugdleden (A, B, C, D en CMV) en hun trainers krijgen de mogelijkheid om loten te verkopen:

  • Jeugdleden die 15 loten verkopen, krijgen een prachtig Kalinko-inspeelshirt.
  • Als je 30 loten of meer verkoopt krijg je de enige echte Kalinko sweater met capuchon ter waarde van €30.
  • De A, B, C en N6 jeugd kan ook als team meedoen. Als het hele team gemiddeld 20 loten verkoopt, dan krijgt iedereen (!) van het team de enige echte Kalinko sweater ter waarde van €30. Dan kom je als team bij wedstrijden echt goed voor de dag.
  • Voor de speler of speelster die de meeste loten verkoopt is er daarnaast nog een fantastische prijs: het uitzoeken van prachtige sportschoenen ter waarde van €100!!! Deze prijs is beschikbaar gesteld door onze sponsor AJ-Sports.
Alle jeugdleden hebben via e-mail het adres van hun persoonlijke webpagina op de Grote Club-website ontvangen, waarmee digitaal loten kunnen worden besteld.
Deze link kun je bijvoorbeeld doorsturen naar familieleden en vrienden buiten Den Haag, of delen op je Facebook- of Instagramprofiel.
Uiteraard worden de loten die op deze manier verkocht worden ook op jouw naam gezet.

Geen link ontvangen of ben je 'm kwijt? Stuur een berichtje naar groteclub@kalinko.nl

Is je lotenboekje vol, lever deze dan in bij je trainer. Zet voorop het boekje ook je shirt-maat/trui-maat. Heb je nog een boekje nodig, mail dan naar Thea@Kalinko.nl.

Alle lotenverkopers heel veel succes deze laatste weken!!!!

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden