Heren 1 laat bonuspunt liggen in Voorschoten

Op zaterdag 13 oktober traden de mannen van Kalinko Heren 1 in Voorschoten aan voor de uitwedstrijd tegen het tweede herenteam van Gemini-Kangeroes met de intentie om de punten mee te nemen naar Scheveningen. 

Aan het begin van de wedstrijd waren de heren van Kalinko gespannen en maakten ze veel fouten in de pass en verdediging. Het scorebord liet vaak een gelijke stand zien, maar ook een paar keer een achterstand. Maar langzaam maar zeker kwamen onze heren los en draaiden ze de achterstand om naar een winst in de eerste set met 23-25. 
De tweede set was het duidelijk dat de kwaliteit aan onze kant veel hoger was en met ontspannende gezichten waren de mannen uit Scheveningen heer en meester in het veld, en met hoog tempo en goede aanvallen vanuit alle hoeken ging de tegenstander uiteindelijk met 19-25 onderuit. 

 

De derde set was een kopie van de tweede en de mannen van Kalinko wonnen met goed spel, weinig fouten en veel servicedruk de set met 15-25. De 4 punten en de winst waren veiliggesteld, nu het bonuspunt nog. 
De vierde set toonde een ander beeld, hoewel de tegenstander moe was en met sombere gezichten in het veld stond, kregen ze toch de hoop om de eer te redden en een punt te pakken door onze eigen verzwakking in het spel en de vele fouten. De stand loopt bijna gelijk tot de 15 punten maar uiteindelijk lieten de mannen van Kalinko het gebeuren en de vierde set ging verloren met 25-21. 

 

Je zou zeggen goed resultaat en mooi de 4 punten meegenomen naar Scheveningen, voor de manager was dat alles behalve waar, die was teleurgesteld, en had op de volle winst gerekend. All in all toch een winst en een 4 punten die we goed kunnen gebruiken. 

Volgende week zaterdag 20 oktober ontvangen wij VCS H1 in Houtrust om 16:30 uur. Kom jij ook kijken 

Nidal

 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden