Onvolledig Dames 1 pakt toch nog een set tegen Spaarnestad

Zaterdag 20 oktober stond Kalinko DS 1 tegenover Spaarnestad DS 1. We moesten het helaas doen zonder Angjeny Tolentino, die ver weg aan het beachen is, en zonder Lana Lijkendijk, die geveld was door koorts en ontstekingen. Gelukkig konden Lisanne Vissers en Marjolein Pronk ons helpen. Bedankt dames!

Kalinko Dames 2 had een spannende wedstrijd tegen VTC Woerden DS 2 waarin de punten gelijk opgingen. Dankzij de vijfde set won Kalinko DS 2! Dat betekende voor DS 1 dat de wedstrijd iets later kon beginnen en we helaas moesten inspelen zonder muziek. Hoewel beide partijen graag wouden starten met de wedstrijd, moest eerst het juiste net op de juiste hoogte gehangen worden. Dat duurde even en uiteindelijk konden we iets na 17:15 uur beginnen met de wedstrijd.

De eerste set stonden Lisan Cosman, Quincy Pronk, Suzanne van Heyningen, Kirsten Moll, Cristal Gregorius, Iris Verheul en Larissa Masselink in het veld. Spaarnestad scoorde direct de eerste punt met een mooie middenaanval. Al snel bleek dat onze service niet moeilijk genoeg was voor de tegenpartij. De eerste set eindigde in 14-25.

De tweede set begonnen de dames van Kalinko met dezelfde opstelling. Spaarnestad wist veel te scoren met hun midden die Kalinko maar niet kon blokkeren of verdedigen. Amy Christoffels en Manijn Woltmeijer werden nog gewisseld voor Kirsten Moll en Lisan Cosman, maar het mocht niet baten. Deze set eindigde in 15-25.

De derde set mochten dezelfde dames van Kalinko weer beginnen als de eerste en tweede set. We hoopten nog om er 3-2 van te maken maar we konden het tij niet keren. We kwamen niet toe aan ons eigen spel en ondanks het aanmoedigen bleef de sfeer bedrukt. Spaarnestad won deze set wederom 15-25.

De laatste set kwam Manijn Woltmeijer in het veld voor Lisan Cosman. Sanne van Rijn kwam er in voor Suzanne van Heyningen op de passer loper positie en werd een paar punten later weer terug gewisseld. Onze gebruikelijke service druk begon terug te komen net zoals onze pass en aanvallende krachten. Deze set werd gewonnen met 25-20.

Volgend weekend hebben de dames een weekendje vrij van wedstrijden. Er zal weer hard getraind worden om zaterdag 03 november te knallen tegen Eetcafé ’t Centrum Thor DS 1 in Bergambacht.

Manijn Woltmeijer

 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden