Boekjes Grote Clubactie deze week inleveren

Alle jeugdspelers die loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie vragen we om deze week het boekje bij de trainer of bij de coördinatie van de CMV in te leveren.

De Grote Clubactie is weer aan de gang. We hebben al flink wat volle boekjes ontvangen. De loten kunnen voor €3,00 per lot worden gekocht bij de jeugd van Kalinko of digitaal via deze pagina. 80% van de opbrengst van de door Kalinko verkochte loten van de Grote Clubactie komt ten goede aan Kalinko. Dit jaar besteden we de opbrengst aan opleidingen en begeleiding van onze trainers. Hierdoor worden de trainers nog beter en de trainingen nog leuker. Daar gaat iedereen profijt van hebben!

Ook dit jaar hebben we weer een leuke actie om de verkoop een groot succes te laten zijn. Alle jeugdleden (A, B, C, N6 en CMV) en hun trainers krijgen de mogelijkheid om loten te verkopen:

  • Jeugdleden die 15 loten verkopen, krijgen een prachtig Kalinko-inspeelshirt.
  • Als je 30 loten of meer verkoopt krijg je de enige echte Kalinko sweater met capuchon ter waarde van €30.
  • De A, B, C en N6 jeugd kan ook als team meedoen. Als het hele team gemiddeld 20 loten verkoopt, dan krijgt iedereen (!) van het team de enige echte Kalinko sweater ter waarde van €30. Dan kom je als team bij wedstrijden echt goed voor de dag
  • Voor de speler of speelster die de meeste loten verkoopt, krijgt naast de sweater nog een fantastische prijs: het uitzoeken van prachtige sportschoenen ter waarde van €100!!! Deze prijs is beschikbaar gesteld door onze sponsor AJ-Sports.

Kijk nog even of je buurman, oma, juf of meester je laatste loten wil kopen. Neem daarna de boekjes mee naar de training. 
 

Heb je nog vragen over de Grote club actie, stuur dan een mailtje naar thea@kalinko.nl.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden