CMV-toernooi bij Kalinko met 400 kinderen

Afgelopen zaterdag organiseerde Kalinko het CMV-toernooi van de regio Haaglanden. Maar liefst 400 kinderen namen deel aan dit spektakel. Al vroeg begon de organisatie met het opbouwen van de velden en het plakken van de lijnen. Oma zorgde gelukkig voor een lekker bak koffie en na een openingswoordje begonnen om stipt half 10 de eerste wedstrijden.

Kalinko deed mee met maar liefst 14 teams. In dit album vind je alle teamfoto's.

Het ochtendprogramma

Bij de CMV niveau 2 (6 -7 jaar) streden 8 teams om het kampioenschap. Met maar liefst 3 van de 8 teams van Kalinko hebben we alvast een goede basis voor de toekomst. Het is geweldig om te zien dat deze hele jonge kinderen zoveel plezier beleven aan het spelletje. De Kalinko N2-1 pakte de winst door iedereen met 4-0 weg te spelen. Met de derde toernooiwinst van dit jaar zijn ze op koers voor het kampioenschap!

Bij de CMV niveau 3 (7-8 jaar) zijn er dit jaar 20 teams en ook hier heeft Kalinko 3 teams actief. De jongens en meisjes streden in hun poule om de overwinning maar moesten genoegen nemen met een plaats achter de poulewinnaar Velo. De grote winnaar van de dag was Haaglanden N3-1 die ook al 3 toernooien op rij de grote winnaar is op dit niveau.

 

Het is mooi om te zien dat deze kinderen vaak helemaal niet bezig zijn met de stand, vaak hebben ze geen enkel idee wie de scheidsrechter is en spelen ze onbevangen het spelletje. Winst of verlies is ook maar een bijzaak en het plezier in het spelletje en het zakje chips van oma achteraf maakt de dag helemaal goed.

Klik hier voor de foto's van het ochtendtoernooi en hier voor de eindstand.

Het middagprogramma

Na een korte pauze was het de beurt aan de “grote” kinderen  van niveau 4 (8-9 jaar). Het is een leeftijd waarbij we bij Kalinko, dankzij onze omvang, met aparte jongensteams en meisjesteams kunnen gaan spelen. De meiden van de N4-1 wonnen hun poule en schuiven weer een plekje op. En in de top was het een strijd tussen Zovoc en Kalinko (jongens en meisjes). Maar de meiden van Kalinko N4-3 waren net te sterk voor de jongens van Kalinko N4-5. De meiden pakte de eerste plaats en de jongens de tweede. Zovoc bleef steken op plaats 3 en 4 maar het waren spannende wedstrijden.

Niveau 5 (9-10 jaar) maakte onze jongens er een spannende strijd van met Delta en werden maar nipt tweede in hun poule. Bij de meiden pakte we een goede derde plaats achter de meiden van Zovoc en Haaglanden. De meiden van Zovoc N5-2 pakte uiteindelijk de winst in de hoogste poule.

 

Klik hier voor de foto's van het middagtoernooi en hier voor de eindstand.

Nadat alle kinderen weer huiswaarts waren gegaan en de organisatie de boel weer opgeruimd hadden keken we terug op een zeer geslaagde dag. Dank aan de wedstrijdleiding, de zaaldienst, fotograaf Rokus en de organisatie van Kalinko!

Berry van Leeuwen

CMV-Kalinko

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden