Heren 1 wint in vijfsetter van Delta

Na twee verloren uitwedstrijden tegen Zovoc en Thor, kwamen op zaterdag 24 november de mannen van Delta H1 op bezoek in Houtrust. Aan het begin van de wedstrijd kwam de CMV-speler van de week in actie/ Akon Sadula mocht hij de eerste servicebal spelen.

Een wedstrijd die twee gezichten had: twee verloren sets door veel servicefouten, en in passing en verdediging, maar ook 3 gewonnen sets door goede servicedruk, minder aanvalsfouten en een betere pass.

Dat was het verhaal bij Kalinko tegen Delta. De eerste set ging heen en weer met de punten. Kalinko kwam op achterstand, vocht zich terug maar verlof toch eerste set met 24-26.

Set twee kende een ander gezicht: de mannen van Kalinko kwamen beter in hun eigen spel en wonnen de set met 25-18.
3e set was te vergelijken met de eerste: zelfs met meer fouten en de set ging verloren met 15-25.

 

In set 4 stonden de mannen uit Scheveningen weer goed en vanaf het begin af aan zetten ze druk op de tegenstander. De beste man van Delta op de dia positie was uitgeschakeld en kon niet meer scoren omdat hij door zijn eigen coach was gewisseld. Zijn vervanger was minder op dreef en maakte het nog makkelijker voor de Scheveningers, uiteindelijk werd deze set met 25-17 gewonnen en een vijfde en beslissende set moest het eind resultaat bepalen.

Aan het begin van de laatste set zetten de Kalinko mannen gelijk druk op de tegenstander en namen gelijk een 5-0 voorsprong. De coach van Delta was gedwongen zijn eerste time-out te nemen. Dat bracht even de rust en de organisatie terug bij Delta maar het was niet genoeg om de druk van Kalinko te omzeilen: uiteindelijk was het op het scorebord 15-11 voor de mannen van Kalinko.

 

Een morele winst tegen het tot nu toe goed presterende en hoog geklasseerde Delta, en zeker voor de speler van de week Akon uit de CMV was het een leuke en spannende middag.

Volgend week komen de Utrechtenaren op bezoek bij ons, weer een thuis wedstrijd in de houtrust om 16:30.

#wijzijnkalinko

Foto en verslag. Nidal Al Qaq

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden