Heren 1 verslaat VV Utrecht

Langzamerhand komt het einde voor het eerste helft van het seizoen in zicht, zaterdag 1 december was de tiende wedstrijd van het seizoen. Heren 5 van VV Utrecht was te gast in sporthal Houtrust. 

De Utrechters stonden voor de wedstrijd virtueel gelijk met de heren van Kalinko: 5 punten minder maar ook een wedstrijd minder dus dat zou een spannende wedstrijd kunnen worden.

Met de terugkeer van onze middenspeler Roel, die een tijdje niet had gespeeld als gevolg van een enkelblessure had het team weer versterking op het midden naast de man in vorm Kaj.  Door de komst van Radek is ook de passer-loper positie versterkt. Even leek het erop dat we met een complete selectie aan de wedstrijd zouden begionnen, maar helaas moesten we de zieke Maarten op buiten missen omdat hij niet fit genoeg is om mee te spelen.

Van een spannende wedstrijd was geen sprake. De mannen van Kalinko startten meteen goed en gaven weinig weg, Het meeste gevaar van de kant vab  Utrecht kwam van de snelle middenaanvallers, maar die werden snel vastgezet door onze middenmannen na een time-out en goede aanwijzingen coach Arie. De eerste set werd met 25-19 gewonnen.

De tweede set ging ook goed voor de mannen uit Scheveningen: goede servicedruk en snelle aanvallen van Roel en Kaj op het midden. Daarnaast zorgden Radek en Robin op buiten voor het goede spel van Kalinko. Deze set werd ook met 25-19 gewonnen.

Derde set startte anders, Roel kreeg rust na twee goede sets, Zuemerik (Rick) bleef aan de kant voor Jim en de set begon wat moeizamer. De fouten begonnen zich op te stapelen aan de kant van Kalinko waardoor de tegenstander meer hoop kreeg en in een flow terecht kwam.. Door het goede spel van de Utrechters ging de set verloren met 18-25.

In de vierde set stelde coach Arie orde op zaken, Rick kwam terug op de diagonaalpositie en Jim verhuisde naar de buitenkant op de plek van Robin. Ook kwam aanvoerder Frank terug in het veld en met Kaj en Rens op midden begonnen we aan de vierde set. Met goed spel en weer veel service druk kwam het vertrouwen terug in het veld. De mannen van Kalinko gaven weinig weg en pakten de vierde set met 25-18 en hielden zo 4 punten in Scheveningen.

Mooie winst voor de heren van Kalinko. Op naar de volgende en laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Komende week spelen we uit tegen Taurus en zullen we gaan zien of we het vertrouwen en de stijgende lijn kunnen vast houden.

Vrijdag 7 december om 20:30 in Houten.
#wijzijnkalinko

Foto en verslag: Nidal Al Qaq

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden