Meisjes C3 kampioen

Zoals al eerder gemeld is Meisjes C3 kampioen geworden. Een verslag door de ogen van de trotse ouders.
Meisjes C3 is winterkampioen geworden onder de begeleidende hand van de trainer en coach Kees en assistentes Dilan en Emily! In september begonnen de 10 meiden met veel enthousiasme aan hun trainingen en wedstrijden in de poule meisjes C 2e klasse L eerste helft.

Van toch wel even wennen naar een geoliede machine. Met dubbel blok, met sprongserveren, met pass rechts en niet meer naar het midden, met penetreren naar de spelverdelersplek, met passen in een V en niet meer in een ruitje, met vissen uit het net, met botsingen in het gaan om de bal, met 1-2-3 smash. 

We hebben ze voor onze ogen zien groeien, alsof Kees ze Pokon gaf!

Ze hebben alle wedstrijden gewonnen op eentje na die werd 2-2, maar eigenlijk werden ze al snel onverslaanbaar! Vandaag 8 dec 2018 hadden ze na twee gewonnen sets al voldoende om kampioen te worden, en dat gebeurde ook!
Wat een feest was dat, met prachtig spandoek en confettiefeest en heliumballonnen en taart en mooie rozen, (klik hier voor de foto’s). Sommige volleybalvaders kunnen erg goed toeteren en wellicht verwachten zij daar ook een prijs voor? Maar er heeft naar ons weten nog geen prijsuitreiking voor plaatsgevonden.
 


De meiden genieten van het samen trainen met Kees die als geen ander een groepsgevoel weet te creeën, zelfs heeft hij een MC3 website (www.kalinko.nl/mc3) gemaakt, met verslagen van de meiden over alle wedstrijden.
Ook hebben ze een geweldig sinterklaas feest gehad met surprises en gedichten en ook voor Kees een mooi telbord.
 
 

De uitzonderlijk leuke ouders van MC3 verdienen ook een dikke pluim, voor al het aanmoedigen en het halen/brengen naar trainingen en wedstrijden en de uitruilparties van spelersbroekjes/ sokken en vooral de gezelligheid die van de meiden totaal is overgeslagen naar de ouders!
Applaus voor onze toppers en trainers en ook de ouders en onze sponsor Novotel kan trots zijn!
 
Moniek & Ursula
 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden