Kalinko’s Club van 50 groeit!

De eerste 15 leden voor Kalinko’s club van 50 hebben zich al aangemeld! Super bedankt. We zoeken dus nog 35 supporters van Kalinko om de club compleet te maken. Wie doet er mee?

De club van 50 zijn leden, oud-leden, ouders, toeschouwers, sponsoren… ofwel iedereen die Kalinko een warm hart toedraagt en daar een extra-tje voor over heeft. Tijdens de verschillende activiteiten van Kalinko krijgen leden van de Kalinko’s Club van 50 extra privileges. Zo zullen ze tijdens de thuiswedstrijden van Kalinko Dames 1 en Kalinko Heren 1 een ereplekje krijgen. Ze worden daarbij voorzien van een heerlijke warme snack van Jolande. Extra leuk om zo met elkaar te kijken naar leuke wedstrijden in Houtrust. Maar er zijn nog veel meer plannen, zoals met elkaar voordelig naar wedstrijden van nationale team beachvolleybal en zaalvolleybal. Verdere informatie volgt. Vanaf €50 per seizoen ben je lid van Kalinko’s Club van 50. Van de opbrengst wordt komend jaar extra materiaal aangeschaft. De jaren daarna gaat de opbrengst naar het 50 jarig jubileum van Kalinko in 2021. 

De feestelijke start van de Kalinko’s Club van 50 is op zaterdag 12 januari. Iedereen is welkom om langs te komen op de kleine tribune van Houtrust. Heb je je nog niet aangemeld voor de Club van 50, dan kan dat ook ter plekke.

Rond 16:15 uur starten we met het voorstellen van H1 en D1, horen we wie de nieuwe sponsoren zijn en kijken we met elkaar naar drie prachtige wedstrijden onder het genot van een drankje en een hapje. 

Wil jij Kalinko steunen via de Kalinko’s Club van 50 of weet je iemand die daar zeker belangstelling voor heeft….neem snel contact op met Danique, Iris of Kirsten van de sponsorcommissie via sponsoring@kalinko.nl.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden