Drie Kalinkoteams door in NOJK

Meisjes C en de beide CMV N6-teams hebben zich geplaatst voor de volgende ronde van de NOJK

We zetten de resultaten even op een rijtje. Binnenkort komen er ook foto's van Rokus online en hopelijk ook een paar mooie verslagen (gaarne mailen naar webmaster@kalinko.nl

Jongens A (De Sypel Harderwijk)
De jongens van Kalinko zaten in een sterke poule en verloren van VC Sneek, Compaen, Lycurgus en Reflex.
Zij hebben zich hierdoor niet geplaatst voor de halve finale

Jongens C (De Dijk Dordrecht)
In de poule wonnen de jongens twee maal van Taurus en verloren zij twee maal van Sliedrecht Sport.
Daardoor eindigden ze als tweede en mochten zij de kruisfinale spelen tegen de nummer drie uit de andere poule, VC Polaris.
Deze wedstrijd werd helaas verloren, dus eindigt het NOJK-avontuur hier.

Jongens N6 (De Kruisboog Houten)
De jongens begonnen sterk, met een overwinning op Spaarnestad. Vervolgens werd er verloren van Zovoc, maar dankzij een mooie overwining op VV Utrecht plaatste het team zich voor de kruisfinale tegen de nummer drie van de andere poule, Limes.
Deze partij werd door Kalinko overtuigend gewonnen, waardoor onze jongens door zijn naar de halve finale.

Meisjes A (Oostgaarde Capelle ad IJssel)
Nadat de eerste wedstrijd tegen het sterke Sliedrecht Sport was verloren herpakten de meiden zich en wonnen hun wedstrijd tegen onze regiogenoten van GSC Haaglanden. Helaas waren de volgende tegenstanders te sterk voor ons. Na verlies tegen VC WIK Groot-Ammers en Volley2B eindigden de meiden onderaan in de poule en zat een halve finaleplaats er dus helaas niet in.

Meisjes B (De Zebra Gouda)
De meiden begonnen sterk aan het toernooi. Er werd gewonnen van Voleco en ZVH. Helaas verloor het team daarna van respectievelijk Zovoc en Taurus, met als gevolg een derde plaats in de poule. Geen kruisfinale en dus ook geen plek in de volgende ronde.

Meisjes C (Houtrust Scheveningen)
Onze meiden speelden in hun vertrouwde thuishal en gingen prima van start. Er werd gewonnen van Spaarnestad, VTC Woerden en Zovoc en na drie wedstrijden stonden de meiden bovenaan in de poule. Er was nog één punt nodig om zonder kruisfinale direct door te gaan naar de volgende ronde. En dat lukte! De wedstrijd tegen VCV eindigde in 1-1.

Meisjes N6 (De Kruisboog Houten)
Ook onze jongste meiden deden het heel goed. Er werd gewonnen van ZVH en Jola Olympus en na een gelijkspel tegen Longa`59 plaatste onze CMV'ers zich direct voor de halve finale.


De halve finales worden gespeeld op zaterdag 23 februari.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden