Ouders gezocht voor Super Zaterdag!

Vanwege het grote succes van onze eerste ‘Super Zaterdag’ afgelopen jaar, organiseren we op zaterdag 13 april 2019 voor het tweede jaar ‘Super Zaterdag’.

Op deze zaterdag spelen van ‘s morgens vroeg tot einde middag bijna alle jeugdteams thuis in Houtrust hun laatste wedstrijd van het seizoen. We zullen dan zeker een aantal kampioensteams mogen verwelkomen. Het betekent ook een moment voor de kinderen de laatste keer dat ze  met hun jeugdteam in deze samenstelling samenspelen. Dat is dus een onvergetelijk dag, waarop we naast wedstrijden ook een aantal extra activiteiten willen organiseren.

De wedstrijden en zaal worden allemaal geregeld. We zoeken nu een aantal ouders die met elkaar een aantal leuke activiteiten willen organiseren op 13 april. Denk aan het (laten) bakken van pannenkoeken, het versieren van de zaal, het hebben van een leuke maaltijd na afloop, een aantal spelletjes die kunnen worden gespeeld, beachvolleybal mogelijkheden, een feestje direct aansluitend aan de wedstrijden, T-shirts voor alle teams, schilderen van spandoeken, een sportkleding ruilbeurs na afloop,… Veel is er mogelijk, maar we hebben wel een paar ouders nodig die dit organiseren. Volleybalervaring is geheel niet nodig.
Wat nodig is zijn enthousiaste ouders die hier met elkaar de schouders onder willen zetten voor een onvergetelijke dag voor de jeugd van Kalinko. Een eenmalige activiteit. Zonder organiserende ouders, zal Super Zaterdag helaas niet Super zijn…maar slechts een gewone zaterdag.

Wil je als ouder hierbij helpen…geef je dan voor 15 februari op via voorzitter@kalinko.nl.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden