Heren 1 morst geen punten tegen hekkensluiter

Zaterdag 26 januari stond voor Heren 1 de wedstrijd tegen de nummer laatst op de ranglijst, Gemini-Kangeroes Heren 2, op het programma. 

De basisopstelling bestond uit aanvoerder en spelverdeler Frank, Kaj en Roel op het midden en Radek en de oudgediende Arnaud op buiten. Op dia stond nog een oudgediende Ard en Sammy stond op de liberopositie

De eerste bal van de wedstrijd werd geserveerd door de Speler van de Week Ivan.

De start was niet foutloos, de pass was niet altijd perfect en de communicatie liep wat moeizaam De tegenstander kwam constant op voorsprong door de goede blokkeerde acties en hun servicedruk, maar ook doordat we zelf weinig servicedruk hadden en slordig waren met de aanval.
Halverwege de eerste set kwamen we op een dikke achterstand en op 16-10 nam coach Arie zijn tweede en laatste time-out. Met wat aanwijzingen dat de mannen moesten vechten voor de setwinst. De mannen van Kalinko vochten zich terug en speelden met minder fouten. Richting het einde van de set kwam Kalinko terug. Gemini kreeg wel 2 setpoints maar Kalinko kon de set toch naar zich toe trekken en won de set met 26-24.

De tweede set start Kalinko met beter spel, maar ook in deze set konden ze niet direct een vuist maken. We liepen aan het begin van de set een kleine achterstand op. Halverwege de set kwamen we bij tot een stand van14-14. Daarna kwamen onze mannen eindelijk los en scoorden met vrije aanval van Arnaud en Ard en kregen steun van Kaj en de ingevallen Bart op midden. Uiteindelijk werd de set met 25-22 gewonnen.

De derde en vierde set waren kopieën van elkaar. De Kalinko-mannen speelden vrij en houden de servicedruk op de tegenstander maar ook goed verdedigd en geblokkeerd. Gemini had niks meer in te brengen en beide sets waren ook door de mannen van Kalinko gewonnen met 25-14 en 25-16.

Een zakelijk overwinning met 4-0 was ook noodzakelijk vooral met het missen van de geblesseerde Robin en de afwezigheid van Maarten op buitenpositie, de afwezigheid van Rick op dia, en de zieke Rens op midden, gelukkig kunnen de afwezigheid goed opvangen met het invallen van Arnaud, Ard en Romeo.

Donderdag 31 januari spelen de heren uit in Sassenheim.

 

Foto’s en verslag. Nidal Al Qaq

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden