Heren 1 wint thuis wel van Zovoc

Voordat we over de thuiswedstrijd van 9 februari tegen Zovoc H1 gaan hebben, wil ik terug naar de uitwedstrijd tegen Zovoc die werd met 4-0 verdiend verloren, Zovoc speelde een goede wedstrijd en Kalinko niet. Daarnaast waren er ook een aantal blessures aan de kant van Kalinko.

Deze wedstrijd verandert er weinig in vergelijking met de vorige ontmoeting. Het missen van drie spelers namelijk: Radek, Jim en de geblesseerde Robin. Deze wedstrijd was er vooraf al wel de instelling om te winnen en was er ook vechtlust.

Bij de wedstrijd was er een speler van de week (CMV) aanwezig. Dit was Marck-Diederick Verkaart en jongen vol met inspiratie, winnersmentaliteit en voldoende overzicht in het spel. Hij heeft ons de hele wedstrijd aangemoedigd en had een leuke bijdrage bij de wedstrijd.

Aan het begin mocht Marck-Diederick de eerste bal van de wedstrijd serveren, na de eerste rally kon de wedstrijd echt beginnen.

Met de terug keer van Maarten op de passer-loper positie samen met invaller en oud gediende Ard starten we gelijk met een goede side-out en twee goede service ballen. De eerste 3 punten waren hierdoor gelijk binnen. Zovoc kwam snel terug en sluit het gat dicht. Daarna liepen beide teams gelijk op en bij nadering van de grote punten liep Zovoc even weg en kreeg drie setpoints, bij 21-24 voerde aanvoerder Frank de druk op bij Zovoc door zijn servicebeurten en trok de stand terug 24-24, helaas maken we twee fouten en de set was verloren met 24-26.

Aan het begin van de tweede set kwam nog een oud gediende in de ploeg namelijk Arnaud op buiten voor Ard, en Ard verhuist naar de dia positie voor Rick, ook kwam Rens voor Kaj op het midden. Het spel ging steeds beter lopen en de vechtlust groeide bij onze mannen. Het was duidelijk dat het niet hetzelfde mocht eindigen als de eerste set, we bleven goed in ons spel met veel variatie aan de buiten kanten en op het midden, ook waren de blocks beter aan onze kant. De tegenstander had geen antwoord en maakten zelf veel fouten en de combinatie met de spelverdeler bij Zovoc waren niet altijd een succes en de setwinst ging naar Kalinko met 25-18

De derde en vierde set waren te vergelijken met de tweede set, er waren af en toe meer fouten aan onze kant, maar dat deed ook de tegenstander, alleen de Kalinko mannen hadden meer geloof in de winst. Hoe dan ook, de Kalinko mannen bleven door gaan en iedereen had zijn bijdrage aan de kant en in het veld. Ook de dubbele wissels waren effectief en spelverdeler Thomas maakte een goede inval beurt. Beide sets werden gewonnen met de standen 25-18 en 25-19.

De wedstrijd werd dus met 3-1 gewonnen door Kalinko en verdiende hier vier punten mee.

Volgende week zaterdag reizen we naar Utrecht voor de uitwedstrijd tegen Utrecht H5 de wedstrijd start om 12:45.
#wijzijnkalinko

Foto’s en verslag. Nidal Al Qaq

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden