Foto's NOJK halve finales online

Sinds vorig jaar is er de Tour de Rokus. Fotograaf Rokus maakt dan een rondje langs de sporthallen waar Kalinko jeugdteams actief zijn in de halve finales van de NOJK

Dit keer waren dat hal De Dijk in Dordrecht en, zoals ook vorig jaar, De Kruisboog in Houten

In De Dijk in Dordrecht waren dat het team Meisjes C, gecoacht door Ronald Lacroes, ook de sponsor van de inspeelshirts voor de Kalinko-deelnemers aan deze halve finales. Helaas redden de meiden het niet en haalden ze ook de kruisfinales niet. De foto's vind je in hun album wat hier te vinden is.
Het NOJK Meisjes C team met Ronald Lacroes

Maar dan de Kruisboog. De teams die Kalinko vertegenwoordigden bij Meisjes Niveau 6 en Jongens Niveau 6 presteerden eigenlijk best wel goed.
Het team Meisjes Niveau 6, gecoacht door Chantal Zanoni, won de eerste twee wedstrijden en bereikten daardoor de kruisfinales. Helaas waren de tegenstander, de meisjes van De Bevers uit Lemelersveld een maatje te groot. De foto's vind je hier
NOJK Meisjes Niveau 6 met Chantal

Maar dan de jongens, gecoacht door Simon Kok sr, die wonnen de eerste wedstrijd, speelden de tweede tegen het gerenommeerde en thuis spelende Taurus gelijk en wonnen weer de derde. En daardoor de poule. Waardoor ze geen kruisfinales hoefden te spelen en direct doorgingen naar de finaleronde, 30 maart a.s. in Wognum, waarover later meer. De foto's vind je hier.
NOJK Jongens niveau 6

 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden