Meiden D doet mee

De voorjaarsvakantie begint voor Ella, Vaia, Ilja, Isa en Noor van het NOJK-team Meisjes-CMV bij Houtrust. Om 8.00 uur verzamelen voor een toernooi is best wel heel erg vroeg, maar toch staan we enthousiast en energiek klaar om te knallen. We zitten bij de beste 32 teams van Nederland, en we willen hoger.

De eerste wedstrijd spelen we om 9.45 uur tegen Smashing. Daar hebben we al over gehoord dat we kansen hebben. Die kansen pakken we zeker! Want soepeltjes worden de punten binnen gehaald en zo staat er na 25 minuten een 2-0 overwinning op het bord.

De tweede wedstrijd is om 12.00 uur tegen VC 058. Met goed spel spelen we ook die tegenstander overtuigend weg. Wederom in 25 minuten een 2-0 overwinning op het bord.

`

Onze concurrent speelt daarna ook voor de tweede overwinning, en als ze die pakken zijn we al zeker van de kruisfinale! Daarmee zitten we dan bij de top 16 van Nederland. De laatste poulewedstrijd spelen we zelf netjes, de tegenstander speelt alleen netjes én effectief. Goede geplaatste ballen in de hoeken, waar wij te weinig op anticiperen en waardoor we uiteindelijk de strijd in ons nadeel beslecht zien worden.

We treffen dan in de kruisfinale de Bevers. En die hebben hakkers en stofzuigers, en laten zien hoe het echt moet om kans te maken op de titel. We vechten, maar komen er niet doorheen. Met dikke cijfers verliezen we de kruisfinale en eindigt het sprookje.

Toch mogen we super trots zijn, want de meiden hebben in een heftige concurrentiestrijd een paar mooie wedstrijden gespeeld. We hebben gezien wat we kunnen en wat we nog kunnen leren. De komende maanden gaan we hard aan de slag om die punten te verbeteren, zodat we volgend jaar nog beter voor de dag kunnen komen.

Voor nu rest de trots; trots op de top 16 plek! 


Chantal

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden