Weer een overwinning voor Dames 1

Op zaterdag 16 maart speelde Dames 1 een uitwedstrijd tegen VTC Woerden D1. Kalinko begon de eerste set met Lisan, Iris, Suzanne, Lana, Quincy, Kirsten en libero Larissa. Iris begon de set met 3 mooie services, waardoor we strak aan de wedstrijd begonnen. 
Helaas kregen we daarna wat punten tegen en was het in het begin van de set een spannende strijd. Gelukkig bleven we Woerden voor en wonnen we de set met 25-23. 
 
De tweede set begonnen we met de zelfde 7 speelsters. Helaas was de strijd en vechtlust iets minder en keken we al gauw tegen een achterstand aan. Ondanks een wissel van Angy voor Iris en Amber die een paar mooie services mocht doen voor Quincy  verloren we de set met 25-20. 
 
De derde set begon hetzelfde als de eerste set. Goed begin, maar later werd het spannend en ging het gelijk op. Suzanne scoorde veel mooie ballen met haar 3-meteraanval en Quincy had een mooi vrijgespeelde bal van Lisan heel erg mooi binnengeslagen. Door goed spel en weinig fouten wonnen we de set met met 25-18 
 
De vierde set begonnen we ook met minder vechtlust dan de set ervoor. We kwamen dan ook op een 8-3 achterstand. Door rustig het hoofd cool te houden kwamen we langzaam dichterbij. Lana heeft ons van een 14-8 achterstand terug de wedstrijd in weten te serveren tot een 14-13, waarna we door konden pakken. Sanne van Dames 2 heeft nog een mooi rondje aan het net mee mogen pakken en een paar punten voor ons binnengesleept. Ook Amber van Dames 2 heeft een paar mooie servicepunten meegepakt. We pakten op het einde van de set een mooie voorsprong en wonnen uiteindelijk met 25-20. Hierdoor wonnen we ook de wedstrijd met 3-1. Deze punten hadden we erg hard nodig en hier zijn we erg trots op. We hebben als team gespeeld en gewonnen. 
 
Volgende week, zaterdag 23 maart, spelen wij om half 5 in Houtrust tegen onze concurrent Irene D1 uit Bilthoven. Deze wedstrijd is ook een erg belangrijke en leuke wedstrijd om te spelen. Want beide teams hebben de punten hard nodig. 
 
 
Sanne van Rijn 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden