Afscheid CMV-coördinator

Op dezelfde dag dat de CMV-jongens 3de van Nederland zijn geworden nam Berry van Leeuwen afscheid als CMV-coördinator & Volleybalspeeltuinmeester. De cirkel was rond.

Ruim 6 jaar geleden kwam hij Kalinko binnen gelopen met een enorme ambitie. Aan tafel bij John Konijn met mensen als Chantal, Kees, Rob en Frans sprak hij over de potentie van de vereniging, over groei vanaf onderaf, over het aantal trainingsuren en over een ambitie om één van de grootste van Nederland te worden en mee te doen om de prijzen. We zijn zelfs als een soort schoolreisje naar de CMV-training van Sliedrecht gaan kijken. De start van de reis van good to great was ingezet.

De opzet van de Volleybalspeeltuin was een succes. De eerste training was met 4 kinderen maar al snel was het met 10 a 15 kinderen vol. De CMV-training werd verdeeld in 2 keer anderhalf uur en we begonnen met het zo veel mogelijk dynamisch trainen en veel balcontacten maken zonder al te veel nadruk te leggen op het volleyballen. Vrij snel groeide de CMV van 50 a 60 kinderen naar 100 tot 120 kinderen en moesten we zelfs werken met een wachtlijst.
Het viel de Nevobo op dat de Kalinko jeugd zo groeide en na een gesprek met de voorzitter en een presentatie op het volleybalcongres werd de Volleybalspeeltuin uitgeroepen tot het gouden idee! Ondertussen zijn er meer dan 30 volleybalspeeltuinen in Nederland. Zelfs de toenmalig voorzitter van de Nevobo is een volleybalspeeltuin gestart!

Elk jaar stroomde er meer kinderen uit de CMV naar de C en elk jaar hadden die kinderen meer trainingsuren gehad. We groeide met ons jeugdleden van de top 30 naar de top 10 en ondertussen staan we in de top 3 van Nederland.

Met het recordaantal jeugdleden, met het succes van de volleybalspeeltuin en met de 9de en 3de plaats bij het NOJK is de cirkel rond en was het tijd voor Berry om afscheid te nemen. De CMV-activiteitencommissie had afgelopen zaterdag uitgepakt om Berry in het zonnetje te zetten. Een mooi volleybalnet waar alle kinderen een mooie boodschap aan hadden gehangen, bloemen van de jeugd-TC voorzitter en een mooi cadeau van het Kalinko bestuur.

Natuurlijk stop Berry met zijn rol als CMV-coördinator en Speeltuinmeester maar hij gaat niet weg bij Kalinko en zal zich vast de komende jaren inzetten voor de jeugd!


Meer foto's vind je hier (met dank aan Kees)

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden