Kalinko N2 1 wint de finale poule van CMV Regio Haaglanden

De meisjes van N2 1 domineerden al het hele seizoen de CMV-toernooien dus de verwachtingen waren hoog gespannen tijdens het laatste toernooi dat gespeeld werd bij PQV in sportcentrum Vreeloo in De Lier. 

In het finale toernooi bij PQV speelden de bovenste 6 teams uit de totaalstand van de afgelopen zes toernooien allemaal tegen elkaar. Het resultaat van de de 5 onderlinge wedstrijden bepaalt mede welk team zich kampioen mag noemen van CMV Regio Haaglanden.

De eerste wedstrijd was tegen Kalinko N2 2, grote verwarring bij het aanmoedigen dus. Petje af voor de tegenstand die het andere Kalinko team bood, maar N2 1 stak de punten in de zak. De tweede wedstrijd was tegen het eerste team van GSC Haaglanden. Een moeilijke wedstrijd waarbij een jongen bij de tegenstander de bal met regelmaat achterin het veld wist te plaatsen op een plek waar niemand van Kalinko bij kon. Deze wedstrijd ging helaas verloren.

De volgende twee wedstrijden, tegen het tweede team van GSC Haaglanden en tegen Inter Rijswijk werden met enig gemak gewonnen. In de laatste wedstrijd tegen Zovoc spande het erom. Maar dankzij fantastisch werk van coaches Lieke de Jong en Piet Hein Koster werd ook deze wedstrijd gewonnen.

De spanning tijdens het wachten op de uitslag werd nog vergroot door een kaart goochelaar die de kinderen versteld liet staan met zijn trucs. Tijdens de prijsuitreiking van het jongste CMV niveau werd eerst het tweede team van GSC Haaglanden naar voren geroepen voor de medailles behorend bij de 3e plek. Op de 2e plaats eindigde het team van Zovoc. En de 1e plak was voor de sterren van Kalinko N2 1: Febe, Lotte, Laura, Lena en Mats!

 

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden