Vrijwilligers gezocht: Heren TC, Ledenadministratie en Materiaalcommissie

Aan het eind van het seizoen nemen we afscheid van een aantal leden, die ook actief waren als vrijwilliger. Daarom zijn we nu op zoek naar een aantal vrijwilligers. Naast spelers van Kalinko worden ook ouders van jeugdspelers van harte uitgenodigd om deze rollen op zich te nemen.

  • TC-lid Heren. De TC is verantwoordelijk voor de teamindeling, afstemming met trainers en spelers en om te zorgen dat ieder lid met plezier speelt op zijn of haar niveau. Aan begin en eind van het seizoen kost het je een paar uur per week. Tijdens het seizoen een paar uur per maand. Als je helder en makkelijk met mensen kan communiceren, is dat in deze rol erg handig.
  • Ledenadministratie. De ledenadministratie is een onmisbare administratieve pijler van de vereniging. We zoeken iemand die het aan- en afmelden van leden verzorgt, de vastlegging regelt en zorgt dat nieuwe leden snel hun rugnummer weten. Daarnaast beantwoord je een diversiteit van vragen van leden en TC over de inschrijvingen. Vooral aan het begin en eind van het seizoen kost dit de nodige uren. In de loop van het seizoen verwerk je ook de nodige mutaties. Als je administratief handig bent en wat communicatieve vaardigheden hebt, dan is dat mooi meegenomen! Een duorol is ook mogelijk.
  • Innen contributies. Ook zoeken we binnen de ledenadministratie iemand die het innen van de contributies op zich neemt. Dat kost 2x per jaar twee avonden en verder per maand een paar uur om te zorgen dat iedereen netjes betaald.
  • Materiaalcommissie. Voor de materiaalcommissie zoeken we 2 leden die in de week dat het seizoen begint alle ballen verdeelt over de teams, die tijdens het seizoen zo nu en dan een nieuwe bal of ballentas uitreikt en aan het eind van het seizoen de ballen verzamelt, controleert en nieuwe ballen (en ander materiaal) aanschaft. Het werk ligt vooral aan het begin en eind van het seizoen. En erg belangrijk….want zonder volleyballen kunnen we niets.

Heb je interesse in een van deze rollen of wil je een andere vrijwilligersrol oppakken, mail dan naar voorzitter@kalinko.nl

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden