Voorzitter Kalinko gezocht

Na bij 10 jaar voorzitter te zijn van Kalinko, neemt Mario Cosman in september afscheid. Kalinko is een vereniging om trots op te zijn. Het is een van de weinige autonoom groeiende volleybalverenigingen van Nederland, met nu bijna 600 leden. 

Met een jeugdopleiding die landelijk bekendheid heeft en in omvang tot de top 3 van Nederland behoort. We hebben goede stappen genomen naar prestatief volleybal en hebben een stevige senioren- en recreatieve afdeling. Daarnaast zijn er meer dan 150 vrijwilligers actief. Het is een eer om daar voorzitter van te mogen zijn!   

In de rol van voorzitter ben je verbinder tussen alle verschillende onderdelen van de vereniging. Je zet de strategie uit, maakt jaarplannen en richt je op organisatie, communicatie en PR. Daarnaast ondersteun je daar waar nodig. Afgelopen jaren zijn de externe contacten geïntensiveerd, onder meer richting de Nevobo, Gemeente Den Haag (SWSDH) en de andere (beach)volleybalverenigingen in de regio. Kalinko is zichtbaar en onze inbreng wordt gewaardeerd. Komend seizoen wordt het opstellen van een nieuwe strategie voor Kalinko van belang, op naar 50 jaar Kalinko!  

De tijdbesteding is ongeveer een avond in de week (en soms wat meer). Dit is wel afhankelijk van hoe je de rol wil invullen. We hebben een stevig bestuur, waarin de taken en verantwoordelijkheden verdeeld zijn. Het bestuur vergadert 8 keer per jaar. Je doet het dus zeker niet alleen. Daarnaast word je de eerste maanden goed ingewerkt door de huidige voorzitter.

Als voorzitter van Kalinko geef je richting aan de volleybalsport in Den Haag. Daarvoor is bestuurlijke ervaring of ervaring in een managementrol handig. Het is anderzijds een mooie waardevolle ervaring voor jezelf en goed voor je CV. Je hoeft niet zelf te kunnen volleyballen, maar natuurlijk wel enthousiast te zijn over de volleybalsport. Naast spelers van Kalinko worden ook ouders van jeugdspelers van harte uitgenodigd om deze rol op zich te nemen!

Meer informatie of een keer een gesprek aangaan over deze rol? Mail naar voorzitter@kalinko.nl.

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden