Foto's N6 1 bij het regiokampioenschap

Dit album hadden jullie nog tegoed. De foto's van het CMV regiokampioenchap in Bovenkarspel.

Kalinko N6 1 speelde op zaterdag 11 mei om het CMV-kampioenschap van Regio West. Inzet was een plekje bij de Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen (NGJK)

De NGJK wordt georganiseerd voor de vier regiokampioenen (Noord, Oost, Zuid en West) in de categorie A, B, C (jongens en meisjes). Bij de NGJK van CMV-teams wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens- en meisjesteams en gaan de nrs. 1 én 2 van de regionale beslissingswedstrijden door.
Kalinko N6 1 kwam dit seizoen uit in de hoofdklasse. Ze eindigden welliswaar op een derde plek achter Taurus en OKV, maar waren wel het hoogst geklasseerde CMV-team uit de regio Haaglanden en daardoor geplaatst voor deze regiofinale.

De jongens moesten vroeg opstaan, want de eerste wedstrijd begon al rond 10 uur en Bovenkarspel ligt niet om de hoek. Ook Rokus stond vroeg op om de nodige foto's te maken.
Er werd gespeeld in twee poules van 6 teams. Kalinko zat in de sterkste poule, waarin de latere finalisten Dinto en Spaarnestad de dienst uitmaakten. Van deze teams werd helaas verloren, tegen de andere drie speelden we gelijk.
Helaas geen kruisfinale en dus ook geen plaatsing voor de landelijke eindstrijd van de NGJK, maar wel een leuke ervaring voor de jongens. 

Zoals gezegd, Rokus was erbij. Hier vind je de foto's.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden