Concept wedstrijdprogramma

Wellicht hebben jullie al gezien dat het concept wedstrijdschema voor het nieuwe speelseizoen is gepubliceerd. Het is belangrijk dat je, samen met je (nieuwe) team, controleert of er speeldata zijn ingepland die voor jullie team ongelukkig uitkomen.

Denk aan geplande vakanties (wintersport bijvoorbeeld) een huwelijksfeest of een weekendje met je team. Het wedstrijdsecretariaat kan in deze zomermaanden nog wat makkelijker schuiven met het wedstrijdschema. Op het moment dat het schema definitief is, wordt dat allemaal veel lastiger. Bovendien zijn er dan kosten aan verbonden.

Als je een verzoek hebt, kun je dat mailen naar wedstrijdsecretaris@kalinko.nl, maar doe dit wel zo snel mogelijk. Op 1 september wordt het schema definitief. Hoe dichter bij 1 september, hoe lastiger verplaatsen wordt!

Verzoeken voor het verplaatsen van een wedstrijd na deze datum doen we in principe niet meer, tenzij er echt een hele goede reden is. (ter beoordeling aan het wedstrijdsecretariaat) Het is de bedoeling dat je in eerste instantie zelf naar oplossingen zoekt, zoals het lenen van spelers.

De concept-schema's zijn te vinden op de teampagina's van de jeugd- en de seniorenteams, op www.volleybal.nl/competitie en via de App ‘Volleybal.nl - Mijn Competitie’.  

Houd er rekening mee dat ook de tegenstanders en de Nevobo het programma nog drastisch overhoop kunnen gooien. Schrijf de data dus met potlood in je agenda.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden