Loten en schoenen te koop tijdens het verenigingsweekend

Zo’n gevoel dat 2019 helemaal jouw geluksjaar is? Speel dan op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september mee met de Kalinko Clubloterij! 

Met de opbrengst van de loten sponsor jij de vereniging. Voor slechts 1 euro per lot maak je kans op de meest fantastische prijzen: van royale cadeaubonnen van AJ Sports, kalinko-gadgets, picknickmand, beachvolleyballen bij Lindobeach tot natuurlijk de mega vette hap van Jo! Hoe meer loten je koopt, hoe meer kans je maakt.

Deze loterij vindt plaats tijdens het verengingsweekeinde. In dit weekeinde zullen (bijna) alle teams oefenwedstrijden spelen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het aankomende seizoen.

De opbrengt van de loterij gaat geheel naar de vereniging voor o.a. opleidingsruimte, trainingsmateriaal, trainers, opleidingen voor verbeteren arbitrage en veilig sporten bij Kalinko’.

Naast een goede voorbereiding zijn goede sportschoenen van essentieel belang voor een blessurevrij seizoen. Daarom heeft Kalinko ervoor gezorgd dat Mizuno met een stand het gehele verenigingsweekeinde aanwezig is zodat iedereen de schoenen kan passen. AJ Sport verzorgt de verkoop van deze schoenen.

Namens de Sponsorcommissie,

Kirsten Moll, Robin Hooijmans, Mirjam van Wingerden en Rianne van der Stelt

dutch  german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden