Inter Rijswijk ook in Houtrust te sterk voor Dames 1

Zaterdag 25 januari speelde Kalinko Dames 1 in Sporthal Houtrust de return-streekderby  tegen volleybalvereniging Inter Rijswijk Dames 1. Inter stond aan het begin van de wedstrijd in de 2e divisie B-poule een plek boven Kalinko. De vorige keer dat Kalinko DS 1  tegen Inter Rijswijk speelde lieten de Scheveningers niet bepaald het mooiste spel zien. 

Deze wedstrijd wilde het smaldeel voor eigen publiek dus graag laten zien wat zij in huis hadden. Afgelopen  week werd er met name  hard op de service getraind om meer druk te creëren en het zo de Inter dames lastiger te maken.
Helaas voor Kalinko begon de eerste set met flinke achterstand. Inter zat er meteen goed in en scoorde mooie punten. De Kalinko dames moesten nog even op elkaar afstemmen, maar na de tegenvallende start werd het eigen spel opgepakt. Uiteindelijk was dit helaas niet genoeg om de set te pakken en Kalinko moest de set bij een stand van 21-25 prijsgeven.
De Scheveningers waren  de eerste set  geëindigd met goed spel  en deze lijn wisten zij goed door te zetten in de tweede set.  Kalinko   begon de set met een voorsprong van 7-1. De passing lag lekker en  de dames wisten  goed te scoren. Deze set kon nu bij Kalinko worden bijgeschreven  met een winnende setstand van 25-14.


In de derde set werd deze uitslag echter omgedraaid.  Inter Rijswijk won dit keer met 25-14. Na de eerste twaalf punten stond er op het bord een stand van 6-6, maar na een paar goede services en punten van de Rijswijkers keken de Scheveningse dames tegen  een achterstand van 11-6 aan. Om deze reden koos trainer-coach Ans de Graag voor een dubbele wissel. Kalinko pakte hierdoor weliswaar het initiatief, maar de Scheveningse dames wisten de ontstane achterstand niet meer in te halen.
Kalinko was niet van plan om de vierde set te gaan prijs te geven  maar met een laatste setstand van 20-25 ging er helaas een verlies voor Kalinko van 1-3 de boeken in.

Er zit niets anders op dan dat de dames van Kalinko zich weer razendsnel  focussen op de volgende wedstrijd.
Aanstaande zaterdag om 18:30 speelt Kalinko Dames 1 “uit” in de Thijs van der Polshal in Woerden tegen VTC Woerden Dames 1.

#wijzijnkalinko

Sharon Vis

Lees hieronder het verhaal, gezienvanaf de andere kant van het net.

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden