We zoeken nog een aantal jeugdtrainers en assistenten

Heb jij verstand van volleybal, en vind je het leuk om jouw skills en spelplezier aan jeugdspelers door te geven? Dan zoeken wij jou: 

Voor spelers en ouders ben jij het rolmodel voor sportontwikkeling, en de eerste link met de vereniging. Jij bent verantwoordelijk voor de sportieve en sociale ontwikkeling van jouw spelers. Deze belangrijke rol houdt in dat op een vaste avond in principe er altijd bent voor je team, om te zorgen voor teambuilding, ontwikkeling en continuïteit.

Alle jeugdteams hebbben dit seizoen twee teamtrainingen per week. Voor veel teams zijn we blij met de ervaren en enthousiaste trainers die we al gevonden hebben.
Voor komend seizoen zoeken we nog een tweede trainer voor Jongens B2, Jongens C3, Meisjes B4 en Meisjes C2. Tevens zoeken we een trainer voor de groep N6 3-4.

Voor veel jeuigdgroepen zijn we nog op zoek naar assistentrainers. Zij zullen door ervaren hoofdtrainers worden begeleid. Er wordt een opleidingsprogramma geboden met  onder andere een viertal clinics en de mogelijkheid je VT2 licentie te behalen.

Klik op bovenstaande links voor meer informatie of neem contact op met de Jeugd-TC 


 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden