Update vanuit het bestuur - 28-8-2020

De vakantieperiode is bijna afgelopen. Gisteren heeft iedereen per e-mail de laatste berichten vanuit het bestuur ontvangen. We plaatsen ze ook hier online.

Start volleybalseizoen

Onder andere Dames 1 en Heren 1 zijn ondertussen al gestart met trainen. Vanaf maandag 31 augustus begint het volleybalseizoen voor iedereen. Alle teams starten dan weer met trainen. Onze CMV'ers kunnen hun energie vanaf zaterdag 5 september weer in Houtrust kwijt.
De trainingstijden zijn te vinden in het trainingsschema op de website en op je eigen teampagina. Daar vind je ook de speelschema’s.

Coronamaatregelen

Alle lichten staan op dit moment op groen maar het blijft spannend hoe het coronavirus zich ontwikkelt. Wij vragen jullie dan ook alle geldende coronamaatregelen op te volgen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je teamgenoten en alle andere aanwezigen in de sporthal. Mocht iets gebeuren wat je niet prettig vindt, bespreek het met elkaar, laat elkaar in hun waarde. Eenieder handelt naar eigen normen en waarden maar uiteindelijk moet iedereen zich veilig voelen.
Kijk regelmatig op kalinko.nl/corona. Hier zal de coronacommissie je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Bekijk de website van de thuisspelende vereniging voor informatie over de daar gehanteerde coronamaatregelen. Heb je naar aanleiding van deze informatie vragen, stel deze dan aan de coronacommissie via coronacommissie@kalinko.nl.

De ballentassen

Ik ben blij te melden dat 2 leden zich hebben aangemeld voor de materiaalcommissie. Zij hebben nu de zware taak om ieder team van ballentassen te voorzien. Door corona liggen ze niet op 1 plek, maar bij alle ‘oude’ teams. Om te zorgen dat ieder team ballen heeft hebben ze jullie hulp hard nodig. Zie hier hun oproep.

Nog steeds veel vacatures

Helaas kom ik terug op wat inmiddels een rode draad in alle updates is. Wij hebben nu vrijwilligers nodig. Op dit moment zijn er teams die nog geen trainer hebben. Het mag toch niet gebeuren dat deze teams volgende week starten zonder trainer.
Helaas heeft zowel de Jeugd TC als de Senioren TC geen voorzitter, en missen er TC-leden. De ledenadministratie heeft ook echt nu hulp nodig.
Kalinko is een verenging met bijna 700 leden. Ik hoop dat er uit deze grote groep (jeugd) leden of hun ouders mensen opstaan die nu willen helpen.
Want tenslotte: ‘Wij zijn Kalinko’.
Op kalinko.nl/vacatures vind je de actuele vacatures. Mocht er op dit moment niets voor je tussen zitten, houd de site regelmatig in de gaten voor nieuwe vacatures.

De kantine in Houtrust

Zoals jullie op de site hebben kunnen lezen, is de kantine in de Houtrust dicht. Wij hebben Gemeente Den Haag benaderd met de vraag wat er op de korte en lange termijn mogelijk is/ gaat gebeuren. Zodra wij meer weten zullen we dat met jullie delen.

Namens de ledenadministratie

Tot slot nog enkele oproepen van de ledenadministratie.

  • Aan de eerdere verzoeken om de mapjes met spelerskaarten in te leveren hebben helaas slechts enkele teams gehoor gegeven. Daarom nogmaals het dringende verzoek de mapjes met spelerskaarten zo snel te deponeren in de daarvoor bestemde doos bij de beheerder in Sporthal Houtrust. Doe het nu!
  • We hebben diverse leden het verzoek gestuurd om een digitale pasfoto aan te leveren voor hun nieuwe spelerskaart. De eerste wedstrijden zijn al over twee weken en we missen nog een flink aantal foto’s.
  • We verzoeken de teams om in deze eerste trainingsweek een aanvoerder te kiezen en deze naam door te geven aan ledenadministratie@kalinko.nl.

Concrete vragen naar aanleiding van dit bericht kun je richten aan voorzitter@kalinko.nl.
 

Zorg goed voor jezelf en je omgeving en maak er een mooi seizoen van!


Namens het bestuur,
Thijs Mulder,
Voorzitter Kalinko

 

dutch  german german  polish

zoeken op de site

Onze sponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

wekelijks de
e-Surruf ontvangen?


Klik dan hier

wil je de
CMV-nieuwsbrief
ontvangen?


Klik dan hier

 

Inloggen

Bestemd voor kaderleden