Regelmatig zijn er verslagen van Heren 1 en Dames 1 te lezen op deze website. Weten jullie dat Meisjes C4 om de beurt ook verslagen maakt die te lezen zijn op hun eigen website www.kalinko.nl/mc4 !!!  Nu voor deze keer ook eens hier te lezen

 
Ok, vandaag was de wedstrijd tegen PQV, voor ons een nieuwe tegenstander en we wisten dan ook niet wat we moesten verwachten. Een ding is nu zeker, Pijlsnel waren ze niet vandaag ;-).
 
We mochten iets korter inspelen, maar verder was het eigenlijk normaal. Wat superfijn was, was dat Fenna er weer bij was om ons aan te moedigen. Daarnaast hadden we onze verslaggever Mark, die met volledige installatie filmde en de stand doorgaf aan de thuisblijvers.

De eerste set begon goed. We waren gefocust, Isa en ik stonden reserve. We wonnen de set met 25-11… heel mooi, maar balen, net geen taart!
De tweede set ging ook goed….25-8..toch taart!! Dit keer onder andere een mooie aanval van Judith waar PQV geen antwoord op had en we blockten ook goed. 

 
En toen kwam de derde set….. We waren het duidelijk even helemaal kwijt. Het stoom kwam uit Kees oren en er moest gewisseld worden. Louise en Judith kwamen erin en gelukkig hebben we de set op het nippertje gewonnen met 25-23. 
En toen kwam de laatste set, die ging gelijk een stuk beter. We wonnen door een uit-service van het andere team. Jippie… weer 4-0. We staan bovenaan in de poule. Nu al zin in volgende week!
 
Linde