Belangrijke informatie voor onze CMV'ers over het nieuwe seizoen

Beste ouders en beste jongste Kalinko-leden!

Wat een gek jaar hebben we achter de rug. Wat was het jammer dat we vanaf de kerst niet meer binnen mochten trainen en dat we het hele jaar geen toernooien hebben mogen spelen! Maar wat zijn we blij dat we er met elkaar nog zo’n leuk seizoen van hebben gemaakt op de buitenvelden.
Dat kon niet zonder jullie. Aan alle CMV’ers: super trots zijn we op jullie! Zeker in de wintermaanden, toen het echt nog heel koud was, stond iedereen daar iedere zaterdagochtend weer! Handschoentjes aan, mutsen op en volleyballen maar! Bedankt voor ieders inzet, doorzettingsvermogen en natuurlijk jullie vrolijke energie!

CMV N2/3/4/5

Ondertussen zitten we niet stil en zijn we ook druk met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De trainingstijden in Sporthal Houtrust op de zaterdagochtenden zijn hetzelfde als dit seizoen:
De kinderen van niveau 2 en 3 trainen van 09:00-10:30 uur, die van niveau 4 en 5 trainen van 10:30-12:00 uur.
De voorlopige indeling van de groepen vind je hier

CMV N6

Voor de N6 verandert er meer. Over hoe het seizoen er volgend jaar uit gaat zien, zijn jullie al per mail geïnformeerd. Hier vinden ook jullie de team-indelingen voor volgend seizoen.
Nog voor de zomer, na 16 juni, gaan N6 1 en  N6 2 nog een paar keer binnen trainen om alvast een beetje kennis te maken met elkaar, en met hun nieuwe trainer. Hierover volgt nog informatie.
Het trainingsschema voor volgend seizoen wordt zsm bekend gemaakt.
De ledenadministratie zal jullie binnenkort meer informatie sturen over het wedstrijdtenue, rugnummer en de benodigde pasfoto voor de spelerskaart.

Tot volgend seizoen!

We hopen dat iedereen ondanks deze vervelende corona-periode een leuk volleybalseizoen heeft gehad en dat iedereen ook weer heel veel zin heeft in het volgende seizoen. We trainen nog een paar keer met elkaar buiten en sluiten het feestelijk af op zaterdag 19 juni. Daarna hopen we jullie na de zomer weer te zien in de zaal!

Groet!

Het CMV-team

NB. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je je naam zien staat terwijl je eigenlijk van plan bent om te stoppen, zeg je lidmaatschap dan uiterlijk voor 1 juli op! Dit kan uitsluitend via ledenadministratie@kalinko.nl
Te laat opzeggen heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het volgende (halve) jaar in rekening wordt gebracht.