Ook de voorlopige indelingen voor de jeugd zijn beschikbaar

Zoals in dit nieuwsbericht is uitgelegd is het uitgangspunt van het TC-beleid dat talent niet meer puur op leeftijd wordt ingedeeld, maar ook op technische, fysieke en mentale/sociale ontwikkeling, zodat iedereen voldoende uitdaging krijgt om zich optimaal te ontwikkelen.
Dat heeft geleid tot de volgende teamindelingen: (voorzien van trainingstijden, trainers en poule-indeling)

Eerder was de indeling van de N6-teams al gepubliceerd. Ook dit overzicht is nu voorzien van informatie over de trainingen en de competitie.

Trainingsschema

Het gehele trainingsschema kun je hier bekijken.

Mis je jezelf in de lijstjes?

We hebben alles diverse malen gecontroleerd, maar er kan natuurlijk altijd iets fout zijn gegaan. Kun je jezelf niet vinden, terwijl je wel wilt blijven volleyballen stuur dan een mailtje naar jeugd@kalinko.nl.

Verzoek van de ledenadministratie

Als je jezelf in deze lijstjes ziet staan en je was van plan volgend jaar niet meer voor Kalinko te volleyballen, meld dit dan voor 1 juli via ledenadministratie@kalinko.nl 
Bij opzeggingen na deze datum wordt contributie voor het komende seizoen in rekening gebracht. Opzeggingen via de tc-enquête of mondelinge opzeggingen worden als niet geldig beschouwd.

Tot slot

Net als alle seizoenen is de nu gepubliceerde teamindeling in concept.  Tot in het volgende seizoen kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd als gevolg van bijvoorbeeld opzeggingen en nieuwe aanmeldingen. 

Vragen en suggesties zijn van harte welkom via Jeugd@kalinko.nl