Trainers zijn de motor van de vereniging. Zonder trainers kan er niet getraind worden, maken de teams geen progressie en is er veel minder plezier. 

Kalinko telt zo’n 50 trainers, van jong tot oud, van ervaren tot minder ervaren. 

Voor de minder ervaren trainers die dit jaar starten met training geven, organiseert Kalinko een trainersbegeleidingstraject. 

In dat traject zullen de trainers begeleid worden bij het geven van hun trainingen. Daarnaast zullen er bijeenkomsten plaatsvinden waar ervaringen gedeeld worden en er dieper wordt ingegaan op de theorie achter het training geven. Er wordt besproken welke aspecten er komen kijken bij de opbouw van een training, hoe je op een juiste manier de technieken dynamisch aanleert, hoe je op een training feedback geeft en wat er belangrijk is bij een wedstrijd coachen. Ook zal er aandacht besteed aan de manier waarop je als trainer binnen je team een positief sportklimaat creëert.

De eerste bijeenkomst is op:

Zaterdag 11 september van 10.00 tot 11.30 uur

Er hebben zich al 10 (assistent)trainers opgegeven. Wil jij ook deelnemen aan deze bijeenkomsten? Of vind je het prettig om begeleiding te krijgen gedurende het volleybalseizoen? 

Geef je dan op via Nathan@kalinko.nl